Neobhajujem tu jen nase os, zkusenosti a take FAKTY

A faktem je, ze kazdy notebook se muze pokazit, faktem ale taky je, ze Acer k tomu pristupuje velmi spatne. SNazi se sice agrasivni cenovou politikou pronikat na trh (jako nyni jeho BenQ), ovsem nejdrive za cenu ne prilis kvalitne navrzenych a zpracovanych notasku a kdyz k tomu prida neprilis kvalitni servis, je to problem.
Nejvic se mi libi jak se hned zacnes vymlouvat na neco jinyho

1) ze dell nedava ke vsemu NBD - jiste nedava, ale o tom se nebavime, sam jsem napsal, ze pkud se budeme bavit o cene kolem 27K tak k Vostru i Inspironu proste ta zaruka JE a TECKA. Nezajima me ze neni jinde, to sem netahej - ano, kazda firma si pak dle svych pozadavku nabira sve sluzby ktere vyuzie - PROTO ...ale rikam, to je jina diskuse.
2. taky se nebavime o tom ze jedn aznacka to opravi do druheho dne a druha do 30ti...to je sice + Dellu ale nic to nemeni na tom, ze v porovnani s ostatnimi servisi je prave o Aceru jeho ,,kvalita,, povestna
3. To ze ti Dell nebo jina znacka nenabidne to co presne chces je smutne, ale nic to nevypovida. Taky si nemuzu poridit Skodovku s 12ti valcem v provedeni luxusni limuziny... Zase - to vubec nevim co tu resime, kazdej si vybere co mu vyhovuje,nevyhovuje ti Dell, vyberes Toshibu, nebo co ja vim co, nikdo ti sem nic nenuti.
4. Resis cenovku? Mam pro tebe zajimave Info, kdyz jsem kupovalja sve Delly Inspiron (loni listopad), byly to NEJLEVNEJSI dvoujadra na trhu navic s OS a 2roky NBD.
Dokonce jeste do prazdnin byl DELL NEJLEVNEJSI znacko una trhu s cenou 12 500 jsi dostal Dell Inspiton 1501 s OS a 2 roky NBD.
5. Narknes tady kazdeho kdo projevi svuj nazor ze jde o neovereny fakt. Jiste, tak kdyby ale nebyly diskusni fora a nikdo nam neveril...proc by se tu vubec a o cem debatovalo? Ja ze tu zkusenejsi uzivatele pomahaji tem ene zkusenym a deli se s nima o sve zkusenosti. Stejne nepodlozene muzeme brat voje fakty

A NAKONEC, zase tu diky komplikatorovi debatujem o necem uplne jinem nez o cem jsme chteli.