Rad by som si kupil nejaky notebook v cene do 20 000 SK (urcite nie moc drahsi (limit vyplata

Mojou vyhliadkou je, aby mi na danom pocitaci este islo Diablo III ked vide (neratam moc s vysokymi nastaveniami).
Dovod preco si kupujem notebook na hry, je hlavne koli tomu ze budem travit aj dost vela casu v skole a v robote a rad by som mal danu vec aj pri sebe...
Chystam sa kupit si ten notebook okolo 10.8 (2008) s tym ze do 18.9 by som ho uz naozaj chcel mat v rukach , ale ak by malo nieco nejak vyrazne zlacniet tak rad prekonam svoju neumornu nedockavost

Uvazoval som nad niecim takym ako je toto:
http://www.alza.sk/SK/acer-aspire-5920g ... d95593.htm
ale pocul som ze Acer je jedna s tych viac nekvalitnych znaciek a ze by som s tym mohol mat pomerne znacne problemi + Windows Vistu mi tiez ludia moc neospevovali.

Rad by som teda radu... A vopred je mi jasne ze ocakavam zazraky, ale ak niekomu pride nieco na um tak mu budem velmi vdacny

Ak to ale inak nepojde mozem pockat este nejaky cas navise kym budem bohatsi (ach jo

Vopred dik za rady
EDIT: este som zabudol - zatial netreba aby mal vela ramky ani nic podobne co sa da casom dokupit alebo vymenit