od pbaudis 17. 11. 2020 17:18
Milanr1: není to žádná chyba, jen nepopisuji celý postup instalace krok za krokem, instaluji s flashky a postupuju k zadání hesla pro Wifi, když se mi nakopne net, tak si sáhne do BIOSu a pokračuje vše jako verze Home. Chtěl se vrátit do časů, kdy jsem měl Windows 10, který jsem spustil proklikal se do výběru edice Windows, zadal patřičný klíč, připojil se k Wifi a instaloval mnou zvolený Windows. Jenže mě si to automaticky sáhne do BIOSu pro licenci a ta je Home. Nainstalovat jsem desítky počítačů a notebooků a nejlepší je mít naprosto čistý BIOS, vybrat edici a zadat klíč a dokončit instalaci. Prdím na to. Nejlepší by byl čistý BIOS, ale dostanu se jen k Updatům a tam není instalace celého default BIOSu, ale pouze upgrade, takže složka HP je tam pořád. Opravdu bych asi potřeboval mít plnou verzi BIOSu, ždný update, ale celý flash BIOSu, pak by nebyl problém co mě tíží. Děkuju klucí.
Emile, tohle ještě mohu vyzkoušet, děkuju.
Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Gray - Spigen Liquid Air Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / 500GB SSD (NVME) / Seagate HDD 3TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350