dockalacek: díky za tip, tenhle by mohl vyhovovat, má vše, co potřebuji. Nějaká osobní negativa jsou? A co displej, jas je slušný? Šel by použít i venku? Dík
Filip: Reklamoval jsem 6x u dvou NTB, Přesně už si nepamatuju, ale přibližně. Závada na wifi kartě, byla pomalá, možná vynechávala - výměna. Po jedné reklamaci NTB vůbec nešel spustit (asi selhání servisáka). Po dalším přijetí se choval Windows divně, nebyl ze servisu dán do továrního nastavení ve verzi 23H2 ale agresivní přeinstalací na 24H2, se kterou (dle mého názoru) májí některé NTB Asus problémy. Výsledkem byl jakoby pomalejší chod a hlavně barvy, modrá neexistovala, místo ní byla fialová, taková do červena. Dá se říct, že u obou notebooků to začalo HW problémem a po každé opravě se zrodila závada jiná, častěji soft warová. Potřetí se mi tento NTB už vážně kupovat nechce, přestože jsem si ho v něčem oblíbil, především v podání displeje, než v servisu pokazili modrou
.
Ještě doplním, u každého NTB to po třetí závadě skončilo nedodržením zákonné doby opravy.
A taky, u NTB je FHD rozlišení, tak jestli to nebude znatelný rozdíl oproti běžnému 2880 × 1620 u jiných NTB. U Na Photoshopu to bude nejspíš znát, ale nebude to primární PC pro tento program.