Vážení dovolte mi abych přidal taky kousek sousta do diskuze. Jsem student a myslim ze ne kazdy mlady clovek ma tolik peniz aby platil "znacku". Ja osobne mam PRESTIGIO 157 více jak mesic a nemuzu si vynachvalit.V im ze nic neni dokonale a vse ma sve chyby,ale i tak se pokusim o nastin meho rozhodovani.
Zhruba mesic jsem surfoval a surfoval a cetl o NBcích s tim ze mam max. 32tis na Notebooka(pozdejc sem si privydal na dalsi hracicky).clovek si rekne koupim si ten kterej bude takhle stat a bude maximalne nadupanej. Jenze... procesor,grafika (pro me fcelku dulezita) neni vse.
Nakonec jsem za 36 ooo kč poridil tuto konfiguraci : (avsak po dlouhem usili)
P-M 1,6GHz, 1GB RAM, ATI Radeon 9700 64 MB, výdrž baterie 9 hodin (při použití náhradní baterie),6OGB HDD,DVD+-RW,
rozliseni 1400x1050 (vhodne na office apod), zv. karta Audigy 2 ZS for NB, brašna + ostatní periferie stejné jako psali kolegové přede mnou (porty,atd..)
Tedy za malo penez hodne muziky.Low end se mi to nezda.Zkuste srovnávací testu v 3D Marku (poměr cena/výkon) Ano neni to ferrari mezi NB,ale myslim ze zmetky ma kazda znacka,navic vadny pixely se daj pdle meho odhalit pri koupi a zaruka je o rok delsi oproti HP.a servis po cele CR.
Je pravda ze zakladni konfiguraci sem nasel podobnou i u HP za stejnou cenu, jenze.. vydrz baterie "pár" hodin a jako grafik mi silne vadil úhel pohledu a nízké rozlišení.(Preci jenom mi to obcas neda jen tak si pohrat na kolejich s grafikou) To byla jedina vec ktera me odradila pri koupi,ano novejsi modely uz na tom jsou asi trochu jinak.. Navic se mi libi ceny levnych komponent, pamet 512 za 17OOkč+náhradní baterie 1900kč..Možná někdo namítne kvalitu,ale jakou?Vše funguje tak jak má.Takze myslet na budoucnost taky není od věci.
Jediné mínus vidím v konstrukci - prohýbavé víko..Jenže... jakej student si bude házet nebo hrát s NB za X tisíc,ja osobně jsem na něj extra opatrnej..poškrábání?když není člověk hulvát

k ničemu podobnému dojít nemusí. A pravdou je ze kazdymu muze spadnout a potom se uz na konstrukci clovek diva a modlí se ,ale myslim ze me osobne nikdy nespadne
Nechci tu chválit svou značku,třeba mě zítra potká problém a poběžim do servisu,ale já osobně vidím v Prestigiu velkej potencial...a taky mam treba stesti ze ja (doufam) nevlastnim zmetka,takže doufám že ti to trochu pomůže při výběru a nebudes hledět jen na značku, tot vse...