Stránka 11 z 47

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 9. 2006 21:28
od dodoX
to: CeCo Omyl, dá. START-NASTAVENÍ-OVLÁDACÍ PANELY-INTEL GMA DRIVER FOR MOBILE-KOREKCE BAREV

Zde se dá nastavit téměř vše co se displeje týká. Spíš by mě zajímalo jako je to s chipsetem samotným. V tomto notebooku by podle konfigurace na stránkách prodejce mělo být chipset Intel 950GM. Já mám však jen Intel 945GM

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 9. 2006 23:07
od CeCo
dodoX:

Sorry, odoslal som zlu odpoved.
Farby sa samozrejme daju nastavit, ale kontrast nie (ten je vlastne dany displejom a uhlom pohladu).

Cipset je tam naozaj 945GM s tym, ze je tam integrovane graficke jadro s (marketingovym) nazvom GMA950.

C.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 9. 2006 23:18
od dodoX
to CeCo: Ano to s Vámi souhlasím. Ale je zlváštní, že HP i na svých stránkách uvádí, že paměť alokuje až 224MB paměti, ale notebook samotn píše, že je schopen alokovat max. 128MB paměti. To už mi nepříjde ani tak jako reklamní tah jako spíš tak troch podvod :)

Mě osobně to nijak nevaí páč hry nehraju a na tu práci mi to stačí, ale není to zrovna fééér :)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 9. 2006 23:23
od CeCo
Moze sa stat, ze pamat je alokovana podla dostupnej pamate; tympadom moze byt maximum 224MB dosiahnute az pri cojaviem 1 GB RAM (samozrejme dynamicky).

C.

paměťový modul

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 9. 2006 13:52
od j-irik
Nazdar, dorazil mi domů nový nx 7400, ale mám problém s instalací dalšího modulu RAM - nevím přesně, jak ho tam zastrčit, nejsou tam takové ty klasické "tlapky" jako na deskách PC... Pomůže mi někdo? Díky.

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 9. 2006 07:27
od dynamo37
Nejde mi v Neru vypalovat na DVD rychleji nez 2x. Poradite mi nekdo co s tim? Mam n7400 s predinstalovanym Win XP Home a Core Duo...

vadny pixel po prvom mesiaci pouzivania

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 9. 2006 11:44
od smudlo
ahojte, co si myslite o tom, ze po mesiaci sa vam objavi na displeyi tohto notebooku jeden vadny pixel? je to bezne aj u inych notebookoch? diky za akykolvek nazor...

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 9. 2006 11:47
od CeCo
smudlo:

Je to velmi malo pravdepodobne, ale mozne (to totiz zavisi od displeju a nie notebooku). Skus pohladat poradnu, niekde su triky, ako to (mozno) opravit.

dynamo37:
Mas nastaveny MultiWord DMA v radici primarneho kanala? Start - Nastavenia - System - Hardware - Spravca zariadeni - Radice IDE/ATAPI - Radic primarneho kanala (ci tak nejak) a tam v niektorej karte by malo byt PIO alebo MultiWord DMA 2.

C.

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 9. 2006 20:08
od Anduril
Zavisi to imo na dostupne pameti RAM, mam giga a pise mi to tech 224MB max.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2006 09:45
od LC3
tak, po tyzdni pouzivania su tu prve problemy, notebook sa mi vzdy pri vacsej zatazi restartuje (niekedy aj pri ziadnej) pricom vzdy predtym vyhodi modru obrazovku s dakym chybovym hlasenim asi na 0.5s..nestiham to precitat...Staci ked zapnem trackmaniu alebo daky bencmark a do 5m sa to zarucene resetne.. imho nie moc pohodlne..
mam taky pocit ze to je ramka ptz prve dni mi to tiez 1 alebo 2krat hodilo ten blue screen ,nieco s ramkou pisalo v zmysle, pokial to je prvy krat tak np , pokial sa opakuje tak contact servis..ale nevenoval som tomu vasci pozornost kedze sa to stalo len raz,dvakrat.Pls poradte daky program ktorym aspon zistim kde je problem ci fakt ram pamat alebo co..
Kolko trva ked hodim ntb do servisu? HP som si kupil aj hlavne tomu ze maju dobry servis(sa hovori) ta dufam ze to je pravda : - )

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2006 10:07
od Abox
LC3: zkus spustit nouzovy rezim a vypni automaticke restartovani pri chybe. Alespon uvidis, co ti na te modre to pise.

System -> Upresnit -> Spusteni a zotaveni systemu a zrusit volbu Automaticky restartovat.
Nektere predvolene hodnoty od MS me privadi k silenstvi.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2006 11:05
od LC3
urobil som a zatial to ako napotvoru nespadlo..ALE
pustil som memtest a zatial asi 1000chyb.. slusny dovod k reklamaciii? este skusim preistotu pustit iso verziu

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2006 13:01
od LC3
ked som pustil memtest z UBCD naslo 38 826 chyb.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2006 13:09
od CeCo
Reklamacia.

C.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2006 15:42
od darkwar
Jaké systemy jste na něho instaloali, hlavně mě zajímá linux, jestli někdo zkoušel a jelo mu všechno.