Zdravim, stava se mi takova vec... kdyz hraju NHL06 (nic jinyho zpravidla nemam) tak mi se mi zacne po urcity dobe (30-40 min.) hra chvilkove sekat, tedy jako bych mel nastavene prilis vysoke detaily. Avsak nemam, protoze prvni pul hodku na tom samym hraju uplne bez problemu. Pak se to seka chvilkove treba 2-5 sekund nebo i vic a pak je to zase plynule. Nekdy se to zase obratem vrati, nekdy se to na par minut uklidni.
Vzdycky kontroluju rychlym kliknutim pres Alt+tab ve Win teplotu CPU a GPU - CPU ma v tu dobu vetsinou okolo 62-64 stupnu (dle Mobile meter) a GPU jeste snad nemela ani pres 50 stupnu, vetsinou 46-48 (dle ovladace Nvidia).
Nezda se vam to divny? Mam akualni ovladace (v podstate originalni co byly na CD, protoze Asus zatim ve sve skvele podpore nove neuvolnil >:-[] ). Co by se s tim dalo delat? Je to na reklamaci?
EDIT: kdyz se to seka a nastavim nizsi detaily, prestane to. V nizsich detailech se to neseka ani po tom zahrati.
Taky mi dole na liste kolem displeje odstava kryt od displeje (v jednom miste, asi necely milimetr), asi tak ze tam stcim nehet. Zbytek displeje je olistovany tesne. Je to normalni? Bude se tam, jak predpokladam dostavat prach... Opet stejny dotaz - mam s tim neco delat nebo je to normalni?
Diky za vase zkusenosti