Stránka 161 z 191

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 11. 2007 00:22
od x.pierre
olso píše:Tak seka so vsetkymi moznymi ovladacmi, uz mam BAD len 17% a i tak. Zmenil som len ten spin down na max performance a teraz to testujem tak.


Ja taky zkoušel menit to nastavení v NHC, ale s tim max performance se mi to sekalo snad ještě víc než stim Without spin down(128). :?
Už mě to fakt nebaví...ještě počkám jestli sem napíše ten týpek co si nainstaloval visty nově kuli sekání, a když potvrdí že na vistách to jede o.k....tak du do nich taky :!:

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 11. 2007 00:31
od olso
x.pierre píše:
olso píše:Tak seka so vsetkymi moznymi ovladacmi, uz mam BAD len 17% a i tak. Zmenil som len ten spin down na max performance a teraz to testujem tak.


Ja taky zkoušel menit to nastavení v NHC, ale s tim max performance se mi to sekalo snad ještě víc než stim Without spin down(128). :?
Už mě to fakt nebaví...ještě počkám jestli sem napíše ten týpek co si nainstaloval visty nově kuli sekání, a když potvrdí že na vistách to jede o.k....tak du do nich taky :!:m/quote]


No aj mne to seka aj na max performance. Dufam ze povodne tam bolo without spin down :mrgreen: nech to vratim do orig. stavu. Ja som Visty na zaciatku chvilu mal, ale to vtedy boli este uplne nevychytane a furt to nejak haprovalo. Este okrem toho potrebujem v praci hyperterminal a ten Vista nema, budem to musiet vyriesit nejakym softom :(

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 11. 2007 01:12
od x.pierre

No aj mne to seka aj na max performance. Dufam ze povodne tam bolo without spin down :mrgreen: nech to vratim do orig. stavu. Ja som Visty na zaciatku chvilu mal, ale to vtedy boli este uplne nevychytane a furt to nejak haprovalo. Este okrem toho potrebujem v praci hyperterminal a ten Vista nema, budem to musiet vyriesit nejakym softom :(


Jojo puvodně tam je without spin down :) Ja je jeste na notasovi nemel, mel sem je chvili na velkym kompu, ale tam nebyla podpora ovladacu na desku este(deska rok stará,kupodivu Asus :? , a ovladače nejsou dodnes..takze se zase kucí z asusu ukazujou >:-[] )

Ale to je jedno, nicméně ted už doufám že ted už ty visty budou šlapat v pohodě na nb...už fakt jen čekam jaky zkušenosti po pár dnech s vistou napíše tomahafk, a pudu do nich...

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 11. 2007 11:31
od bensson
Mam otazku pre tych co maju Visty... Prednedavnom som ich nainstaloval a skusam nejaky crack ale zatial bezuspesne (stale dostavam len BSOD ohladne royal.sys suboru). Nevie mi niekto poradit akym sposobom spravne cracknut visty? Mam F3T-AP 031.
Diky za odpovede

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 11. 2007 04:56
od danielik82
ludia, spravte ako ja, pytajte spat peniaze, nech vam vratia zbytocne vyhodene peniaze, a kupte si iny stroj, lebo s tymto budu stale len problemy

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 11. 2007 16:27
od tomahafk
takže slyšte moje zkušenosti po tejdnu s Vistama, několikasekundový zaseknutí se zatím nekonalo, vyzkoušeno na obyč práci i hraní, při poslechu mp3 nebo sledování filmu se žádný pravidelný sekání zvuku nekoná, ani při hrách, ovladače sou z céda co bylo od Asusu, novější snad jenom na zvukovku, zatím teda doporučuju, uvidíme po delším čase, kdyby nastaly změny napíšu to sem

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 11. 2007 17:30
od x.pierre
tomahafk píše:takže slyšte moje zkušenosti po tejdnu s Vistama, několikasekundový zaseknutí se zatím nekonalo, vyzkoušeno na obyč práci i hraní, při poslechu mp3 nebo sledování filmu se žádný pravidelný sekání zvuku nekoná, ani při hrách, ovladače sou z céda co bylo od Asusu, novější snad jenom na zvukovku, zatím teda doporučuju, uvidíme po delším čase, kdyby nastaly změny napíšu to sem /quote]


Super dík moc, hned večer je tam šoupnu taky... Už se to fakt nedá vydržet :?

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 11. 2007 21:00
od CZ4R
tomahafk píše:takže slyšte moje zkušenosti po tejdnu s Vistama, několikasekundový zaseknutí se zatím nekonalo, vyzkoušeno na obyč práci i hraní, při poslechu mp3 nebo sledování filmu se žádný pravidelný sekání zvuku nekoná, ani při hrách, ovladače sou z céda co bylo od Asusu, novější snad jenom na zvukovku, zatím teda doporučuju, uvidíme po delším čase, kdyby nastaly změny napíšu to sem /quote]

na tom CD jsou ovladace i na visty? :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 11. 2007 22:57
od olso
na tom CD jsou ovladace i na visty? :roll:[/quote]

JJ, su, na tom druhom CD a dokonca to islo instalovat tak, ze si ho tam tam, naklikal co chces nainstalovat a siel na kavu a vsetko sa to postupne nainstalovalo...Mal som Visty na zaciatku, stvalo ma ze nema hyperterminal a celkom to aj padalo-stare softy. Vista Bussiness to bola a asi sa k nej vratim... :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 11. 2007 23:58
od x.pierre
tomahafk píše:takže slyšte moje zkušenosti po tejdnu s Vistama, několikasekundový zaseknutí se zatím nekonalo, vyzkoušeno na obyč práci i hraní, při poslechu mp3 nebo sledování filmu se žádný pravidelný sekání zvuku nekoná, ani při hrách, ovladače sou z céda co bylo od Asusu, novější snad jenom na zvukovku, zatím teda doporučuju, uvidíme po delším čase, kdyby nastaly změny napíšu to sem /quote]


Prosimte jak si rozchodil pod vistama klavesu FN ? A jakej ovladač si instaloval na webcamu? tydle veci mi akorát nejedou..jinak všechno zatim vpoho co se týče ovladačů...a neseka se zatim:)

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 11. 2007 01:35
od CZ4R
a jak je to s Vistama a 1 GB RAM?? chyta se? nebo je NUTNE koupit jeste jednu pamet? Kdyz bych tam nechal jen 1 GB, daji se pak na tom zahrat i hry?

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 11. 2007 10:40
od x.pierre
x.pierre píše:Prosimte jak si rozchodil pod vistama klavesu FN ? A jakej ovladač si instaloval na webcamu? tydle veci mi akorát nejedou..jinak všechno zatim vpoho co se týče ovladačů...a neseka se zatim:)z/quote]


Tak FN klavesa rozchozena...taktéž webka.... Ale lidi jak máte nastavenej NHC?? používáte ho vůbec pod vistama?? Me ho zaprvý visty hned po startu zablokujou :? a za druhý se mi hned hrozně stmaví obrazovka :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 11. 2007 12:50
od tomahafk
tak upřímně nevim co je NHC, jinak já mam 2 GB RAM a to bych i doporučil pokud chcete hrát hry, mam dojem že Visty sežerou kolem 400-500 mega, přesně to teď nevim

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 11. 2007 13:08
od nealko
danielik82 píše:ludia, spravte ako ja, pytajte spat peniaze, nech vam vratia zbytocne vyhodene peniaze, a kupte si iny stroj, lebo s tymto budu stale len problemy


kolko zavad si na nom mal ked ti vratili peniaze? ako dlho to trvalo? kde si ho kupoval? moj bol zatial na jednej reklamacke s dvomi zavadami, odisla zakladna doska a ***** sa tlacitko na otvaranie notebooku, ak by si bol ochotny mi podrobnejsie poradit ako mam postupovat dam ti aj mail .. thx

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 11. 2007 13:57
od x.pierre
tomahafk píše:tak upřímně nevim co je NHC, jinak já mam 2 GB RAM a to bych i doporučil pokud chcete hrát hry, mam dojem že Visty sežerou kolem 400-500 mega, přesně to teď nevim /quote]


Notebook hardware control :) No to neva, ale ještě mi vadí že mi visty docela dlouho nabíhaj...Docela dlouho je pri startu videt černá obrazovka, pak až se zobrazí obrazovka s logem windows v kolečku uprostřed...a pak až nabíhá plocha....nevíte nekdo čim to je? že na začátku koukam tak 10 s na černou obrazovku? :cry: Myslim si že giga ramek by melo stačit na rychly naběhnutí vist