Stránka 4 z 191

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 02:02
od nealko
ak niekedy v buducnosti zistis co to bol za problem daj mi plis vediet .. s tou grafikou je to u mna presne take iste, instaloval som uz kopec ovladacov a ziadna zmena .. s modrym zubom som sa este nezabaval ale skusim a dam vediet

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 20:24
od fryvald
Xemiz-Už víš,kdy ti přijde tento notebook?

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 21:08
od doneck
Musíme počkat na nové ovladače,které by měly vyřešit problém s bluetooth.Psal sem do asusu a oni říkali,že se na tom pracuje.Máme setrvat.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2006 23:42
od nealko
a pytal si sa aj na tu grafiku?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 21:36
od Xemiq
Hallo everyone :mrgreen:

Tak ja som prave pripojeny z booku. (008)
Prisiel mi 6.12. a odvtedy mu davam poriadne zabrat,nech ho otestujem..
Takze:
3D Mark 2003 - 8097 bodov na defaulte
FEAR - high detail a bez seknutia
Prey - tiez tak
CS - hram najviac, hehe
zbytok uvidim az casom,teraz sa venujem aj inym cinnostiam ako kompu.

Ta prava strana sa fakt hreje viac,ale nieje to neznesitelne.. Aj po dlhsom hrani ma moja grafika teplotu 75 co neni moc. HDD ma bezne pod 40,viac mi nedal ani pri formatovani a kopirovani 60gb z externeho HDD. Procak je permanentne na 60ke.

A teraz k negativam:
1. Mozno sa v tom este dobre nevyznam,ale pride mi ze niekedy zblbne wifina. Proste nemoze najst ziadnu siet. Vypnem, zapnem (alebo resetnem PC) a secko allright..
2. Niekedy sa mi stane ze komp kompletne na chvilocku zmrzne a po piatich sekundach ide dalej. To bude asi to co sa deje aj ostatnym. No myslim,ze to nebude ovladacmi,ale skor zlym postupom pri instalacii. (tento neduh sa deje prevazne pri winampe a bsku,paradox je ze pri hrach som to este nespozoroval)
3. Vydrz baterky nedosahuje viac ako 3h, zatial som siel na baterku 2x a to vzdy kolo dvoch hodiniek (pozeranica Futuramy, vyskusanie FEARU bez baterky)
4. Pri odpojeni zo zdroja (to je asi moja neznalost) sa rapidne znizi vykon (herny). Proste to co mi ide na zdroji normalne,ide na baterke sekano. Myslim ale,ze to bude niekde nastavene,ze sa windowsami znizi vykon,ale neviem este kde. To by ste mi mohli aj niekto poradit.

Tot su take zaciatocne dojmy po chvilke pouzivania,uvidime co sa zmeni casom. Moje ocakavania nielen spnil,ale aj s obrovskym skokom prekonal (upgrade z desktopu) - no musim si zaklopat (knock knock :wink: )

Kto co chce,moze sa pytat...

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 23:11
od Oops!
Mno ja ho mám od včerejška, tak jsem zatím stihl nainstalovat win a nějaký ovladače. Mám akorát problém s tím bluetooth >:-[].
Nevíte jak se da nastavovat monitor ? Vím akorát Fn+F5,6 (jas), ale chtěl bych systost barev apod. ... :-/

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 23:19
od Largo

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 12. 2006 23:35
od CZ4R
jak dlouho vam vydrzi nabity? Me pri plnem nabiti ukazuje pri office modu cca 2:15, ale realne vydrzi tak 1,5 hod ?!

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 02:27
od Xemiq
to OOps!: farby si mozes ponastavovat v tej nvidiackej utulitke,co sa ti nainstaluje s ovladacmi.

to CZ4R: Mne tak nejak tiez,ale realne sa to teraz este povedat neda,pocitam,ze ho budem muset najsqor zabehnut,ale ked sa pustim do pisania seminarok,tak to poskusam..

Problem s BT mam samozrejme aj ja,ale ani som si ho nevsimol (BT vobec nevyuzivam)
Robi to s tym zasekavanim aj vam? Mne to spravilo aj teraz pri pisani tohoto threadu. Na nejakych 5s to zmrzlo a pak sa secko rozbehlo,este aj dopisalo tie pismenka,co som stlacal,ked bol zmrznuty...

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 02:43
od Xemiq
jo a prave ma napadlo:
V priebehu instalovania driverov a niekolkych vypytanych resetoch,si odomna win vypytal instalacne CD s hlaskou,ze mu boli nahradene nejake dolezite subory neznamou verziou.. Stalo sa to aj vam? Najprv som mu ho tam asi 2 - 3 krat dal,ale ked to vypytal dnes druhy krat,tak som mu to zrusil a tvari sa ze je ok.. :?

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 11:39
od Nowi
Pls vyzkoušej pro mě toho Gothica III prosim...

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 11:42
od Thowt1
Ajajajajaj, neviem neviem ci do tohto notasu pojdem... :shock:

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 13:47
od Nowi
Hele jak je s tou teplotou při normálním provozu? Myslim internet, office a tak...doufám že to nebude tak hžavý

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 15:10
od Oops!
Po 7dmi hodinovém provozu hlavně net, občas nějaké vypálení dvd je teplota zhruba od začátku stejná.
hdd +- 40°C
cpu +- 60°C
gpu +-70°C

Power gear na quit office, cpu vesměs jede pořád na 800MHz, gpu nevím. :-/

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2006 15:18
od Oops!
Ještě musím dodat, že v pokoji mám 28°C :D. A netuším jak fungujou větráčky, páč nejdou vůbec slyšet. Jestli se spouštějí na vyšší otáčky až po překročení určité teploty nebo jak ?!