MrPep píše: Pripadne by mozna slo pouze koupit US klavesnici a namontovat si ji svepomocne, to by pak bylo za 1852 vcetne DPH.
a co takto vymontovat povodnu CZ klavesnicu a dat si na nu napalit US znaky?
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
MrPep píše: Pripadne by mozna slo pouze koupit US klavesnici a namontovat si ji svepomocne, to by pak bylo za 1852 vcetne DPH.
Netusim, ale uz kdyz se nad tim zamyslis, tak je to trochu divna uvaha. Hlavni problem je, ze se znaky na CZ/SK klavesnici olupuji, takze to budes cekat az se oloupou vsechny a pak si nechas vypalit CZ/US znaky? Navic to bude urcite drazsi, ponevadz se pak bude jednat o vypaleni cele klavesnice.wakkee píše:a co takto vymontovat povodnu CZ klavesnicu a dat si na nu napalit US znaky?
ruka píše:Co se tyka matlabu, tak ten by pod tuxem mel bezet v pohode. Spolubydlici je linux pozitivni a matlab mu tam uz nejaky patek slape (konkretne Matlab.7.1.0.183.(R14)). Nainstalovat zvukovku pod widlema by nemel byt problem. Mela by to byt otazka paru kliknuti (doporucuju stahnout nove ovladace). Jo a co jsem se ptal bydly, tak rikal ze s touchpadem po suspendu do RAM nema problem. Pry to chce kdesi nastavit, jak se to uspava, at se neodmontovava modul zodpovedny za touchpad. Ja linuchum nerozumim, tak ti nereknu jak presne.
waldauf píše:Zvukovka se pod widlema nechyta ani s novyma ovladacema (zkousel jsem ty z prilozeneho CD a i je stahnout z webu). proste se pri instalaci vypise errorova hlaska. nastesti chodim do widli jen kvuli tomu matlabu...
swarm píše:heeej, já jsem taky z felu
/quote]
vsak proto to pisu - docetl jsem se toswarm píše:Btw starší bios chladí na o 5° nižší teplotě (1.10?), zkus ten. Jo a to chlazení neni problém ale vlastnost (cílená)...já jsem za to třeba rád.t/quote]
Já mám teď po půl hodině pořád teplotu na 52°C CoreTemp a ventilátor se ještě hodně dlouho vůbec nespustí. Doporučuju tedy ten postup, co je tu popsán možná už na minulé stránce threadu.Poofy píše:no nevim u me je to tak ze na 74C se sepne chladic a ochladi na 64C... jenze na ten i "throtlovaci mod" se to pousti tak po 5min. A z toho teda vubec nadsenej nejsem. Kdyby radsi bezel pomalu a vyfukoval to porad. (ty teploty jsou coretemp)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků