Stránka 24 z 46

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 7. 2007 21:17
od J-REK
já si asi vyberu verzi
je tam ten kolmý zápis v tom disku?
http://fujitsusiemens.mironet.cz/fujits ... t+dp75073/

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 7. 2007 00:13
od rushid
Muze mi nekdo v kostce popsat jak na vymenu pasty na procesoru? Nikdy jsem nic podobneho na NB nedelal a nerad bych neco zkonil.. predem dik

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 7. 2007 14:16
od randim
No to by se mi taky hodilo, takovej celkovej postup jak na to.

Výměna vodivé gumy za pastu

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 7. 2007 15:53
od dlabas
No nevidím v tom nic hrozného. Povolí se na spodním plastovém krytu 4 šroubky. Pak je tam černý ventilátor a u něho jen 2 šroubky. Ten se nemusí odpojovat. Jde v klidu vyndat aniž by se odpojoval jeho kablík. A pak je tam chladič který je připevněn 4 šroubky. A chladič se dá pak vyndat. Ale opatrně. Ne silou. Tam co je druhý konec chladiče to zúžení, tak tam ho uchopte a nadzvedněte. Pohybem ze strany na stranu ho vyjmete.
Již vidíte procesor a čip grafického jádra v místě kde jste uchopili chladič.
Vezměte líh kterým navlhčete papírový kapesník nebo jemný hadřík, který nepouští chlupy. Umyjete do čista čip procesoru a chladič s pastou.
Než budete aplikovat novou pastu, tak si vyzkoušejte, jak dát chladič zpět.
Na procesor jsem aplikoval stříbrnou pastu. Jen jsem ten procesor lehce tou pasou poďobal a rozetřel v tenké vrstvě. Pak zpět smontovat a je to.
Teplovodivou pastu z konce chladiče, která chladí grafické jádro jsem nesundaval, jelikož je ho celkem silná vrstva a kdybych tam dal pastu, tak tam bude pak mezera.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 7. 2007 19:38
od rushid
Velmi blbuvzdorne, diky! :)

Pískání

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 7. 2007 21:40
od dlabas
Zdravím,
už někdo přišel na to jak vyřešit pískání? Nevím co to přesně píská, ale dělá to nezávisle na tom jestli je zapnuté BT a WIFI nebo jejich kombinance.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 8. 2007 18:42
od neoyoz
chci se zeptat jakej si mam koupit CPU zda CoreDuo ci C2D, pujde prevazdne o net,office,photoshop (uprava fotek). A jak je to s tim piskanim co je udajne zapricineno CPU, to piskaji jak CoreDuo i Core2Duo??? A jeste jak poznam zda jde o verzi s baterii 2400mAh a 4400mAh???

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 8. 2007 19:19
od swarm
Problém je u obou procesorů. Baterie existuje pouze jedna. "2400mAh" je error ze stránek FS. Baterka existuje pouze v 4400mAh variantě.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 8. 2007 20:09
od neoyoz
ma tedy smysl tedy priplacet za C2D???

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 8. 2007 20:18
od Gruppe
neyoz: v neposledni rrade uprava fotek na notaskovem LCD - masochismus 1. tridy :)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 8. 2007 20:45
od neoyoz
jelikoz to ma rozliseni 1280x800 coz maj i 15" tak je to v pohode. Ted mam na NT rozliseni 1400x1050 na 15" a to je taky dost male a vecir dost zavostruju takze bych 12" s 1280x800 nevidel jako moc prekazku dostanu se +- na stejnou velikost :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 8. 2007 09:16
od J-REK
má někdo visty na tom? jak dlouho tam vydrží baterka? a co je podle vás lepší na tomhle booku? vista? xp? lnx? v úterý mi příjde

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 8. 2007 11:48
od BADMOPAR
Ahoj,
od ledna jsem štástným majitelem V3205-ky.Až nedávno sem zjistil,že ten muj nepodporuje DVD-RAM :( .Zkoušel to už někdo na tom svym?Jinak mam pocit a předešlý příspěvky to jenom potvrzujou,že se mi hřeje víc,než by musel :( ,na klíně při běžných aplikacích mi teplota CPU během chvilky vyskočí až na 73 stupńů.Vzhledem k mým schopnostem používám Notebook Hardware Control s profilem na max.battery.
Momentálně čtu na straně 17,tak nevim jestli na podobnej příspěvek nenarazim.Super diskuze.Dík za rady.

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 8. 2007 08:37
od BADMOPAR
Trochu sem hledal na netu a narazil sem na tuhle zajímavou recenzi mechaniky LG GWA-4082N : http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2006031503 .Jen nevim,kde hledat drivery k mechanice,něco sem našel tady : http://tdb.rpc1.org/ .Nevim,jestli se tomu dá věřit,protože sem ještě nikdy firmware mechaniky neflashoval.PLEASE HELP

Alternativa k 3205

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 8. 2007 00:56
od JOE_CZ
Předně díky za toto fórum. Celé jsem ho pročetl a byl prakticky rozhodnutý pro FS V3205. Často se tu zmiňovalo, že k němu v dané cenové relaci není alternativa. Já takovou našel a nakonec jsem ji i využil a pořídil Prestigio Visconte 1220. NB má prakticky stejné parametry jenom mu chybí DVI, BlueTooth a má pouze 80GB HDD. Po dokoupení 512MB RAM na celkových 1GB vyšel na 13 830 bez DPH!!! tzn. o cca. 6 500 levněji než FS! Absence DVI mě dost mrzí (chtěl jsem ho využívat i jako 720p přehrávač na mé 50" TV (1280*720)), ale ne za tu cenu :-). Každopádně moje dojmy z něj po třídenním používání jsou pouze kladné! Teplotu CPU jsem zatím nedostal přes 56°C (narozdíl od Vašich reakcí na FS). Bohužel se zdá, že tento typ NB právě končí, takže bude možná problém ho sehnat :-(. Pro případné zájemce, kupoval jsem ho na novepocitace.cz (nejlepší cena co jsem našel, občas ho někde měli i za 20 tis bez DPH!!! :-) )