Stránka 32 z 124

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 10. 2006 22:20
od Cj
Advanced+X1400:
SuperPI:
1M: 34s
2M:1:19s
4M:2:59
3DMark03:3785 bodů

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 10. 2006 22:45
od Frenny
Asi nejsem moc znalej, ale co to je to SUPER PI :?:

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 10. 2006 22:48
od feldakiller
právě jsem dozkoušel hru Oblivion na mym DELLu a na rozlišení 1024x768 to jede nadherně, možná sem tam nějaký maly sek ale fakt super...odstranili jste si tu folii co je kolem klavesy? nebo jste to tam radši nechali?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 10. 2006 22:55
od Verex
Ja ji tam nechal.Nevadi a tam a sundat ji jde vzdycky. Jen sem ustrihnul ten precnivajici kus, ktery slouzi nejspis ke strhnuti.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 10. 2006 23:10
od Verex
Jakpa moc je potreba na Ccku nechavat ty veci od Dellu jako jsou ovladace a i386?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 10. 2006 23:14
od spage
frenny: super pi je benchmark na vypocet cisla pi(to snad vis, co to je) na nekolik milionu desetinejch mist, cim rychleji to spocita, tim je vykonnejsi...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 10. 2006 23:18
od Svobi
spage píše:frenny: super pi je benchmark na vypocet cisla pi(to snad vis, co to je) na nekolik milionu desetinejch mist, cim rychleji to spocita, tim je vykonnejsi...


Ale tohle je test procesoru, navíc u dvoujádra trochu zavádějící. Jinak mne docela překvapili testy 3D Marku, mno uvidíme co mi naměří ten můj, až příjde.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 10. 2006 23:41
od feldakiller
2verex: kde se v tom winampu povoluji ty global hotkeys? to nikde nemuzu najit. mam verzi 5.3

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 00:04
od Verex
Ve Winamp Preferences (CTRL+P) je to hned nad Skins. Staci zatrhnout Enabled. Ty klavesy tam nastavene ti pojedou take. Dulezite pro ty tlacitka, co chces, jasou polozky s hotkey Stop, Play, atd. Ty muze takto pouzivat kterykoli prehravac a jde vlastne o multimedialni klavesy co mas na multimed. klavesnicich.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 00:32
od feldakiller
asi jsem blbec ale fakt to tam nikde nemam :/

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 00:40
od Verex
No ja mam verzi 5.21 a opravdu to tam mam. Nevim ze by to odstranovali.
Obrázek

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 00:51
od Zdářa
jo funguje v pohodě, dík

jinak jsem testoval disk a přístupová doba byla asi 18ms a průměrná rychlost 28MB/s....

Váha + vynucení rychlosti

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 07:46
od Koumes
Kolik vlastně inspirion doopravdy váží? V popisu píšou od 2,8kg, ale už ne s jakou výbavou.

Dá se mu nějak vnutit snížení frekvence CPU? Nebo je nějaká možnost, aby jel jen tak rychle, aby nemusel zapínat větrák?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 07:58
od Marus
Jinak, co se tyce toho, ze to neni...mozna bude, pze odstranili pouze odkaz z hlavni stranky a moznost pridat do nakupniho kose. Ale asi to zmeni, pze to tam furt je, naco by to tam taky meli, ze.
http://commerce.euro.dell.com/dellstore ... o=&b=67896

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 08:11
od Xjezdec
také myslím že opět bude, třeba jen vylepšují konfiguraci a mění cenu :roll: