Ja kupoval nekdy v lete taky novou baterii na ebay - vybral jsem si jednu (ale bohuzel uz neni nabizena), u ktere bylo napsano original a na fotce u ni byla vyfocena i orogonalni baterie dell, a zaplatil. Asi do 10 dnu prisla (bez procleni (pze na ni byla mensi udavana hodnata), ale po otevreni jsem zjistil, ze se jedna o baterku do netesu od aple. Pote nasledovala serie asi 20 mailu moji lamanou anglictinou (jeste, ze existuje google translator

), kde jsem prodavajicimu musel dokazovat, ze me skutecne poslal spatnou baterku a vysvetlovat, ze neni moc velka sance, ze ji u nas prodam. Tak jsem mu ji nakonec odeslal zpatky do ciny s tim, ze on zaplati naklady. Potom prisla spravna baterie (samozrejme neoriginalni, ktera byla na fotce), a vydrzi kolem 2 hodin (puvodni od dellu vydrzela i 4 hodiny). Potom jsem ofocoval doklady od ceske posty, at mi prodavajici zaplati naklady na dopravu k nemu, ale neuspesne (tvrdil, ze k nemu baterie nikdy nedosla). Tak jsem to nakonec nechal byt, priste budu vse resit pres ofocialni stiznosti na paypalu (nyni jsem nevedel, ze to jde). Ale i pres toto vsechno me to neodradilo od nakupovani v zahranici.