Sejdeme se na Invexu?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod David P. 26. 9. 2008 22:41

Na letošní Invex chystáme čtyřdenní maraton přednášek s atraktivními tématy. Pokud máte možnost, neváhejte, a přijďte si některé poslechnout. Více informací a rozpis přednášek najdete v zde.

Součástí programu je i setkání redaktorů se čtenáři. My ze Živě a Computeru budeme k dispozici "na pokec" v úterý 7. října od 15:30.

Přijdete se za námi podívat?
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod cyber kaktus 26. 9. 2008 22:50

jo mam to povinny :-))
cyber kaktus
Junior

Odeslat příspěvekod wizpal 26. 9. 2008 22:51

budou po skončení přednášek na internetu záznamy, mám na mysli třeba video záznam celé (nebo alespoň části) přednášky?

chtěl bych vidět, jak se povedli a živě se tam rozhodně nedostanu.
Keep It Simple, Stupid!
wizpal
Junior

Odeslat příspěvekod postman15 26. 9. 2008 23:34

Ked uz v Brne studujem a vystavisko mam kusok od koleje urcite sa zastavim :)
I just don't see why I should even care
It's not dark yet but it's gettin' there.

-Bob Dylan-
postman15
Junior

Odeslat příspěvekod winmen07 27. 9. 2008 06:58

Chtěl bych se zeptat. Který den je nejlepší pro návštěvu INVEX/DIGITEX? Jsem běžný návštěvník a není mě jasná jedna věc. U Invexu je napsáno, že návštěvní dny pro veřejnost jsou středa a čtvrtek a u Digitexu jsou to dny všechny. To tedy znamená, že kdybych přijel v úterý tak mě pustí jen do pavilonu s Digitexem a na Invex se nepodívám? Jestli je to tak, tak setkání redaktoru živě.cz se čtenáři v úterý nemá přílišný význam, protože běžní čtenáři tam nebudou mít přístup. Nebo se snad pletu?
AMD Athlon 64 X2 4400+
MSI K9AG Neo2 Digital
DDR 2 4x1024 800 MHz
JetWay ATI Radeon HD 3850
WD 250 GB ATA 8MB Cache
19" LCD Samsung
A4Tech X750F mouse
Windows Vista Ultimate 64
winmen07
Junior

Odeslat příspěvekod gebo82 27. 9. 2008 10:44

wizpal píše:budou po skončení přednášek na internetu záznamy, mám na mysli třeba video záznam celé (nebo alespoň části) přednášky?

chtěl bych vidět, jak se povedli a živě se tam rozhodně nedostanu.

..souhlasim, bohuzel se tam taky nedostanu a ty zaznamy by me udelali velikou radost, nektera temata jsou pro me zajimava.
..jsme taky jen člověk
gebo82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WarCZ 27. 9. 2008 13:55

Invex mě každy rok zklamava vice a vice ( možna proto od něho tento rok už nic nečekám ) asi se tam pujdu podivat jenom na Lenovo stanek. Měl by tam mit něco za lubem s T-Mobile ( že by konečně integrovane modemy ? )
https://zabovreska.webnode.cz/
Hodinky: Pebble Steel
Registrován od 19. 2. 2006
WarCZ
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wizpal 27. 9. 2008 14:02

WarCZ píše:Invex mě každy rok zklamava vice a vice ( možna proto od něho tento rok už nic nečekám )

nikdy jsem na invexu nebyl, takže nemohu soudit, ale to co píšeš jsem už také slyšel/četl. možná právě proto bych rád viděl nějaké to video. ;-)
Keep It Simple, Stupid!
wizpal
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 27. 9. 2008 17:17

Já se zastavím a podívám... To ale platí, pokud seženu volňásky nebo zlevněné vstupné na novinářské dny, jinak na to prdím. Každý rok je Invex horší a horší. Před páru lety to zachránili, alespoň pro mě, Tchajwanci a Korejci, kteří tam své výrobky prodávali a levně a navíc kvalitní a hezké :) Minulý rok katastrofa... Ale přednášky bych i tak uvítal natočené na videu, abych se na všechny mohl doma podívat. Pokud dojdu, tak navštívím přednášky Novellu, Živě a případně jiných zajímavých stánků, tak aby mě nic neuteklo :)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Venoušek 27. 9. 2008 17:28

o klesající úrovni INVEXu jsem už založil téma na http://www.warforum.cz/viewtopic.php?t=828834 všichni souhlasí, už to není a asi nebude co to bývalo...
Venoušek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ace723 27. 9. 2008 17:46

Na Invex jsem drive jezdil, ale nyni to nema vyznam. Co tam? Vse si muzu precist na netu. Takze letos nejedu, loni jsem vlastne taky nebyl 8-)
ace723
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod shifty7 28. 9. 2008 10:42

Je nějaká možnost se dostat na to setkání Žívě.cz a Comuteru i když nejsem novinář? Nestačí se na stránkách Invexu zaregistrovat? Na Invexu jsem ještě nebyl zrovna v úterý by mě to zajímalo (jiny taky nemám čas).
shifty7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Dědiček 28. 9. 2008 15:00

Samozřejmě, že si takovou akci nemůžem nechat ujít. Už se těším na pana Lutonského, to budou rajčata a vejce lítat, ale ne, je to můj oblíbený redaktor.
Pokud nezálohuješ, o svá data přijdeš.
Pokud zálohuješ, vyskytne se při obnově dat na záložním médiu chyba.
Důsledek: o svá data stejně přijdeš...
Mr.Dědiček
Junior

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 28. 9. 2008 19:05

Ještě nevím. Rád bych se dostavil, teoreticky bych čas měl mít, uvidíme...
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod David P. 30. 9. 2008 22:40

K některým otázkám:

Celé záznamy přednášek na webu nebudou, ale něco málo ano. Chceme aby naše přednášky zůstaly lákadlem, proč na veletrh přijít a odměna pro ty, kteří tam opravdu přijdou. Na Živě jinak poběží zpravodajství z Invexu pro ty, kteří přijít nemohou. Budou fotky, videa, zprávičky.

Se vstupným je to letos poněkud komplikovanější. Stěžejním veletrhem pro běžné návštěvníky je Digitex, který je dostupný všem od pondělí do čtvrtka za celodenní vstupenku s cenou 150 Kč. To stejné platí i pro Interkameru. Z Invexu se postupně stala akce především pro setkání firem, proto jedině u tohoto veletrhu byly zachovány tzv. novinářské dny (po, út), kdy je pro běžné návštěvníky dražší vstupné. Samotný Invex bude především o byznysu, o čemž svědčí i jeho podtitul. V novinářské dny budou zřejmě u vchodů do dvou invexových pavilonů zvláštní kontroly.

CPRESS SHOW bude probíhat v pavilonu B, který spadá pod Digitex. V jakýkoli den se k nám tedy dostanete za cenu běžného vstupného.
David P.
Junior

Další stránka