Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Jersey II. píše:Aha, takže on působil někde jinde v rámci Computer press, a.s. Chápu to správně?die('Hacking attempt');
Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
Jersey II. píše:To, co se odehrálo z dnešní noci na ráno mě absolutně pobouřilo! Moje přezdívka Jersey, byla za jedinou noc cizím zásahem změněna na Jersey (novy). Prosím poraďte na koho se mám obrátit, toto si nehodlám nechat líbit.l/quote]
THeBaNDiT píše: Takze kvoli MNE "kdesi inde" mi premenovali "kdesi tu" moj nick
christian píše:...ale zase se mi docela nelibi ta libovolnost zmeny prezdivky takhle aspon mam jakztakz prehled o vetsine uzivatelu.
borsuk píše:No ale taky psali ze puvodni prispevky a hodnoceni zustanou zachovany, tak asi ne, jako (novy) zacinam zcela od piky!!A to se mi sakra nelibi.
Ve fóru vám po přejmenování samozřejmě zůstalo vaše nastavení, podpis, obrázek, získaná hodnost, soukromé zprávy. V galerii najdete své fotografie a komentáře, v poradně své diskuze, v bazaru inzeráty a neztratily se ani vaše uživatelské recenze.e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků