Bohužel mám špatné zkušenosti se serverem prehraj.to a hned vše vysvětlím. Z počátku jsem byl nadšen asi jako každý, zaplatil jsem si premium učet a sledoval filmy, pak viděl i možnost, když nějaké filmy nasdílím také, jako plno uživatelů, tak mi dají prémium učet na celý rok zdarma, řekl jsem si proč né…
Jenže spadla klec… Protipirátská unie jde po všech těchto serverech jak po ulož to, které už skončilo, tak po všech dalších. Otázka času, kdy skončí všichni … Když po nich šli tak server prehrajto řeklo my nic, my službu jen zprostředkováváme , to uživatelé.. Tak část uživatelu prásklo, aby zachránili krk.. Přišla na mě kriminálka až z Prahy a nechtějte vědět co se dělo…10 policistu udělalo domovní prohlídku jak z akčního filmu, vyházelo oblečení ze skříně, mě jeden hlídal, abych si náhodou jednu flešku neschoval, zabavili mi počítače, disky, flešky, které mi už nevrátí… hrozí mi trestní obvinění a vysoká pokuta , v současné chvíli chtějí až 1 mil. korun.. A za co? pár filmů??? Připadal jsem si , jako kdybych někoho zabil.. Když jsem se snažil komunikovat s vedením přehraj to, ani neodpoveděli, jsem na ně hodně *****ý a chtěl jsem at mi učet zruší a vymažou.. což ani nejde a neudělali to. Takže lidi, dejte si pozor, nikam nenahrávat filmy.. stahovat prý můžete to je zatím legální.. Já už mám svoji zkušenost a nikomu bych ji nepřál..
Nemá smysl tyto servery podporovat.. Bohužel tento stát takovéto sdílení filmů nepodporuje… Všechny servery skončí… Původně jsem si myslel, že když uživatelé platí premium účet, že by to mohlo byt legální a že částka jde i na společnost “ OSU“ ale asi nejde, když po nich jde policie… Filmy na prehraj přidávají sami uživatelé… Společnost přehraj to tem uživatelům některé filmy maže, aby ukázalo na oko pro polici, že se snaží chovat zákonně.. ale je to jen na oko… protože z toho asi mají pěkné prachy.. � Vše je jen o penězích… Prehraj to řekne, my filmy mažeme, ale nestiháme to, policie to odloží a jde po lidech, které to tam nahrávají…
Novák Josef