Stránka 1 z 1

Proč nejde DVD verze hry Mafia patchnout?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 10. 2007 20:26
od Raziel-CZ
Zdravím,

vůbec nevím kdo by mi mohl poradit, zkusím to tedy zde. Koupil jsem si originálku hry Mafia v CZ verzi. Naistaluji, hra funguje, ale nemohu použít žáný patch. Repsketive mi hra vypíše, že není záznam v registrech, nelze nainstalovat patch, protože hra není nainstalována. To je jak u blbejch. Člověk si koupí originálku, která vlastně nefunguje (klasika). Neměl by někdo radu jak hru dostat do registrů, aby šla opatchovat?

Jinak jsem se vyjádřil trošku špatně. Hra jako taková funguje, ale nebaví mě když občas díky vadě ve verzi 1.0 spadne.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 10. 2007 22:16
od Weightlifter
DVD verze Mafie tak to jsem ještě neviděl a nikdy se mi taky nestalo že by mi hra na verzi 1.0 padala

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 10. 2007 22:35
od Raziel-CZ
Proč někteří lidé prostě musejí za každou cenu něco napsat i když nemají odpověď? OT :?

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 10. 2007 00:24
od pentagun
DVD verze existuje a to v kolekci klasiky od Cenegy. Jinak ji mam taky a vyhazuje mi to error pri vypinani hry a nekolikrat mi to padlo v misi "Vylet do prirody" pak sem prisel na to ze to musim dat uplne od zacatku tu misi a uz to nepadalo :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 10. 2007 01:02
od Raziel-CZ
OK a patch jsi tam asi nedával co? Potřebuji zjistit jak hru dostat do registru, abych ji mohl opatchovat.

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 10. 2007 12:26
od pentagun
Ne patch sem jeste nezkousel :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 10. 2007 14:22
od Ertefol
Ehm - KK má v sobě nejnovější patch zabudovaný (a příště se spíš dotazuj u nás na Doupěti)

Re: Proč nejde DVD verze hry Mafia patchnout?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 9. 2008 18:40
od Fuck8r
http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?f=5 ... e60392f616

stejný problém - nemůžu opatchovat svojí originálku...

Re: Proč nejde DVD verze hry Mafia patchnout?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 10. 2008 10:48
od BlackII
tak tak..pokračuj na doupě - viz link výše

L.