Stránka 1 z 1

Router Asus RX3041

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2008 12:11
od viktorr
po vcerejsim vypadku rpoudu mi zcela vytuhl a musel jsme ho resetovat....
jenze ted se mi nedari dostat na prihlasovaci oknu k nastavovani tohoto routeru:-( nevite co s tim?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2008 13:11
od froggie
zeby sa obnovila defaultna IP adresa? :-)
vid manual, moze byt napr. 192.168.1.1

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2008 14:46
od viktorr
jj...to uz jsem zvladnul..pres router mi uz vali et na mym pc,ale nejsme ani za boha schopnej ho rozjet na druhym pc...uz jsem z toho celkem zoufalej:-/

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2008 15:01
od viktorr
tak uz se zadarilo,ale nemam z toho vubec dobrej pocit...protoze tak jak jsme to nastavil ted,ze to bezi...jsme to mel 100% nastaveny i behem toho jak jsme se s tim cely dopoledne drbal:-(