_ghost: tvým přátelům neradím nic, jen jim milerád pogratuluju, že patří mezi ty desetitisíce uživatelů, kteří při provozování čehokoliv 64bitovýho na nekompatibilním procesoru nenarazí během jeho užitné doby na jedinej problém, spojenej s kompatibilitou, popřípadě narazí, ale najdou si příčinu jinde...
což ovšem tvrdím i ve všech vláknech, kde se tenhle nekonečnej a neřešitelnej spor řeší a ve kterých jsem neodolal tu uřvanou masu trochu umravnit...
kernel_panic [passed] píše:že se v praxi projevuje jenom sporadicky je věc jiná, nic to však nemění na faktu, že lze danej HW označit za nekompatibilní
kernel_panic [passed] píše:že na desetitisících sestavách s nekompatibilním procesorem funguje 64bitovej systém neznamená, že právě tazatel ...
o své pravdě nemusíš ani tak přesvedčovat mě, protože já nejsem tak ortodoxní, jako Milanr1 a Matysek, což plyne především z toho, že nikde nedělám systémáka a proto vím, že papír a "domácí počítačová škatule" snese všechno, i nekombatibilní procesor...
věřím, že tvoji známí tyhle sestavy považují za pracovní, ale rozhodně to nejsou počítače firemní a už vůbec je nemá na starosti zkušenej systémák, protože téměř každej z nich se milerád vyhne jakýmukoliv, byť minimálnímu, riziku problémů a z toho plynoucí práce navíc...
celej tenhle spor je od začátku, celý ty roky, zbytečně nafouknutej...každej totiž při prvním kontaktu se slovem "nekompatibilní" ihned vidí před ksichtem tmu v monitoru, přičemž ona se ta nekombatibilita může (nemusí) projevit jednou za život té sestavy jedním BSOD, stejně tak se může (extrémně výjimečně) projevit permanentní neschopností provozovat cokoliv 64bitovýho...
a ty to teď, po nějakým tom měsíci klidu, zase přifukuješ...
tolik k téhle aféře z mé strany; když to zmizí nebo se skryje, vůbec mě to nebude vadit...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?