oooooooooo píše:Aha takže nic - odpověd na technicke věci nula.O nabidce start se bavi lamy - nikoho nezajima.ja se ptal na konkretni věci a odpověd - tradičně nula.Jo tys bral nabidku start jako něco odkud se chodi do nastavení - to hodně vysvětluje.V tom připadě sorry..Myslim že ještě objeviš hodně šokujicich věci odkud se system opravdu spravuje.
- Kód: Vybrat vše
Jen mlácení slámy a výkřiků, jako že o tom nic nevim.
Tak ještě jednou 3 jednoduche dotazy,viz výše na ktere bys mohl odpovědět a ukazat že se mýlím.Asi ne vid?
No nejsem tu pořád tak asi nemůžu hned reagovat ne?
Co se týče "nastavení všeho" tak od toho slouží registry. Fast Boot se dá vypnout, když se bojíš o kernel. Secure Boot pak brání spuštění systému, když je cokoliv změněné.
Jinak žádnou kontroverzi ve FB nevidim. Pouč mě. Já se rád nechávám poučit

-- 15. 6. 2013 15:12 --
Caderom píše:Sto lidí, sto názorů. Kdyby měl každý člověk stejné požadavky a líbily se mu stejné věci, tak chce každý bydlet ve stejném městě, na stejném místě, chce stejné auto a každý chlap usiluje o stejnou ženu a žena o stejného muže.
Naštěstí tomu tak není. Někdo chce byt, jiný rodinný dům. Někdo si koupí sedana, jiný rodinné MPV, jiný SUV. Někdo vyžaduje hlavně ženu milou, jiný spolehlivou. Někomu se u partnerky líbí krátké blond vlasy, další dává přednost dlouhovlasým brunetám.
Samozřejmě, že když není výběr či možnost, tak si člověk zvykne i na něco jiného. Ale není to pro něho ideální.
Stejně tak je tomu u UI Windows 8. Části lidí se líbí, části nelíbí. Já osobně patřím k těm, kterým se nové Windows nelíbí a pokud to bude trochu možné, zůstanu u Windows 7.
Ten zásadní problém je, že Microsoft nedává na výběr. Práce navíc? Směšné, vždyť ta nabídka je naprogramovaná, stačilo jen přidat jednu volbu v menu. A kolik milionů licencí každé verze Windows se prodá a kolik se na nich vydělá?
Konečně rozumný příspěvek.
Ano, souhlasím. Nicméně myslím, že Windows Blue, právě doplňuje Osmičky o různé volby, jako právě start na desktop apod.