od lubokubo76 23. 1. 2016 11:18
Nechceš chápať, alebo IQ....????? Ešte raz:
1. to či si si hry kúpil je TVOJA vec, ale ak si ich z akéhokoľvek dôvodu crackol, nepíš o opruze vkladania niečoho do registrov, lebo sám si si tento problém spôsobil. Legálne hry žiadne ručne zásahy do reg. nemôžu chcieť (ktorý BFU by si takú hru kúpil?). Nechceš reinštalovať OS (nenútim, píšem len o princípe), lebo by si musel čosi pridávať do registrov, ale to je Tvoj problém, že ich crackuješ. A detail: ak si lenivý dať do mechaniky DVD, tak by si si mal skúsiť pracovný tábor, aby si sa konečne začal hýbať. Snáď nemyslýš vážne, že vloženie DVD do mechaniky je taaaaak náramne ťažké. Ty musíš byť v živote aký lenivý?
2. ak hra vyžaduje DVD, prečo neurobiť ISO a nepripojiť to ako virtuálnu DVD? Ale v tomto nie som odborník či je možné technologicky tomu zabrániť a ISO nebude rovnako použiteľné ako fyzické médium. V tomto si väčší odborník Ty. Ak máš dosť miesta, nevidím problém mať niekoľko viruálnych buď súčasne, alebo prepínať obrazy diskov. Popr. bod 1 (zmena DVD rukou s natiahnutím sa ak Ti to neublíži)
3. keď je niekto nechápavý, ja za to nemôžem, ale ťažko sa baví s človekom, ktorý píše o 10 (je jedno čoho) aj keď ja som navrhol 3. Nepísal som o tom, aby si mal 10 oddielov, ale 3. Vlastne stačia aj 2 ak nevyuyžívaš boot particiu (cca 100 MB). OS a DATA, nič viac! Ani ja by som viac ako 4 oddiely nechcel (OS1, OS2, data a ja mám FAT32 part. na skúšanie DOSu). 2 sú akurát a pri reinštalácii neprídeš o data. Prečo si toto nepochopil a píšeš o 10 oddieloch? A čo je ťažké mať všetky osobné data na datovom disku??? Mám pocit, akoby si sa chcel škriabať ľavou nohou na pravej ruke a od nás chceš jednoduchú radu, ale nechceš počuť, že je lepšie použiť ľavú ruku, nie ľavú nohu. Skrátka si si isté veci sťažil, nechceš svoje zabehnuté spôsoby meniť, ale zároveň chceš, aby šli ľahko ako moja matka by chcela, aby sa nenarobila, ale o automatickej práčke nechce ani počuť, lebo "veľa papá" aj keď nemá poňatia o spotrebe a aj tak v 1. rade pri nej ode o úsporu 6 hodín (reálne, nie je to od brucha). Nechápem zmysel mať data aj na systemovom disku aj na datovom. Strašne si veci komplikuješ, ale nechceš počuť pravdu, že to ide aj inak. Prečo to nie si schopný pochopiť, že to ide uľahčiť?
4. početr oddielov nie je obmedzený na abecedu, ale to je detail, 25 oddielov nemá snáď nikto
5. načo mať 2 rovnaké OS na 1 HDD? Nestačí záloha? Aj keď toto ako problém nevidím
6. všetko s tým súvisí, lebo stále sa bavíme o Tvojom probléme. Lenže je to ako s pacientom: príde k lekárovi a povie, že má tráviace problémy. A je na lekárovi, či mu dá lieky, ktoré bude brať celý život, alebo mu povie, aby konečne prestal jesť pokazené potraviny (ide o príklad, naschvál extrém, aby si pochopil). Sú takí a sú takí lekári. Nie každý lekár zisťuje príčiny, niektorému je pohodlnejšie predpísať lieky a "ďalší prosím", iný sa snaží zistiť, či si pacient problém neprivoláva (osobný záujem a snaha nie iba zmierniť príznaky, ale ak sa dá odstrániť zdroj problémov). A u Teba je to presne také. Ak by si si urobil zálohu a reinštaloval, mohli sme už vedieť či Ti to pomohlo. Ale Ty to nechceš, lebo používaš postupy, ktoré Ti to sťažujú (cracky, data na systemovom disku a neviem čo ešte), tak sa Ti aspoň ja snažím poradiť ako tie "opruzy" odstrániť a uľahčiť Ti naše rady uplatniť. Ale si fosilia, ktorá nevie otočiť volantom.
Hummer: som si istý, že nejde o trolla, ale o fosiliu, ktorá chce radu, chce vyriešiť problém, ale nedokáže si uvedomiť, že pri riešení niektorých problémov je nutné zmeniť postupy. U 100 r ľudí je to častý problém. Žiaľ dejvis v hlave 100 r má. Neviem či za to môže, ale nie je schopný vidieť veci z iného pohľadu ako svojho rovnako ako moja matka sa nevie ani zamyslieť nad tým, že auto. práčka jej ušetrí 6h práce a energie +- budú tie isté. Má v hlave zafixované, že je auto. práčka papá viac a bodka, ani tank ju nepresvedčí. Veď už sme sa tu bavili o linuxe na úradoch - ak by úrady na linux prešli, drvivá väčšina zamestancov by pohorela, lebo nie sú schopní sa učiť iné veci. Chcú si sadnúť, kliknúť na "úrad[.exe]" na ploche a zapisovať dáta s rozložením ikon 10 r bez zmeny