Moderátor: Moderátoři Živě.cz
IcemanCZ píše:Vetsinou je to 640*480 a na nejake zachyceni to bohate staci... JInak fotak neni nahrada kemery
IcemanCZ píše:Rikam ze na zachyceni nejakych sekvenci to staci ale ja to temer nepouzivam radeji fotim..
Higgi píše:No,občas jsem si s tím hrál při zachytávání jedoucích vlaků...Ale 15fps je žalostně málo. Jinak to skoro nepoužívám.Z mého foťáku nepadají špatná videa,ale raději fotím. Třeba takový letící kocour...to je fotka.=/quote]
Iol píše:Zitra ho kupuju JUCHUUUUUUU!
Podle lidi co ho meli v ruce tak toceni fajn - hlavne ta neomezena velikost (1GB) a moznost zaroven tocit i fotit... Ale pro mne je zajimavej hlavne kvuli 12x opt zoomNo a mam k nemu objednanou 1GB kartu tak to snad bude pro zacatek stacit
MNAM!!!
Jezis ja se proste musel pochlubit! Tesim se na nej jak malej kluk!
Canon A75. U mě na webu najdeš fotky.fricoolinek2 píše:Higgi píše:No,občas jsem si s tím hrál při zachytávání jedoucích vlaků...Ale 15fps je žalostně málo. Jinak to skoro nepoužívám.Z mého foťáku nepadají špatná videa,ale raději fotím. Třeba takový letící kocour...to je fotka.=/quote]
A co máš ????/quote]
fricoolinek2 píše:Hm, stačilo cca 5 let, aby indie filmaři začali "vyhazovat" HDV kamery s trojicí 1/3" CCD a pořizovali si místo toho Canony 5DM2 či (ti chudší) 550d.
Z (mnohými) opomíjené funkce se stala (u některých přístrojů) funkce de facto primární.
Kupříkladu Lumixy GH si většina lidí pořizuje kvůli videu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků