coders, what r u coding?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod zero0x 27. 12. 2006 18:19

mala anketka :D

na com prave pracujete? pracujete na niecom? a robite to pre seba, alebo pre niekoho ineho?

ja si prave pisem chat cez ajax, a naozaj je to super ;]
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod OS 27. 12. 2006 21:21

Snažím se nakódovat semestrálku, ale opravdu jen snažím. :?
OS
Junior

Odeslat příspěvekod lukysy 28. 12. 2006 01:34

app na převod historie jakéhokoliv kontaktu z ICQ klienta do HTML s CSS... : o)
lukysy
Junior

Odeslat příspěvekod AnOOb!S 28. 12. 2006 02:09

bludiste v deplhi
Satellite M70-192

Im Atra Anima forever......
AnOOb!S
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lu.kas 29. 12. 2006 17:56

lukysy: To uz umi Miranda s pluginem History++ ;-)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod unitminer 30. 12. 2006 23:12

cau.

Teraz sme rozchodili jednoduchu timesheet aplikaciu
pracuje sd dojo (ajax technologia)

mozte pozret sem ak chcete (len neviem ci sa to nebude brat ako reklama): http://www.qualityunit.com/timesheetspro/b3826c9c

Inak teraz sme rozmyslali, ci nieje lepsie ako dojo pouzivat novy google web toolkit ... vyzera to tak, ze komunita okolo GWT sa asi bude rozrastat rychlejsie


Ak mate niekto skusenosti s GWT vs. Dojo, bol by som rad, ak by ste napisali svoj nazor.
unitminer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod botepidemic 30. 12. 2006 23:49

neco na zpusob rss ctecky v c#
botepidemic
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zero0x 31. 12. 2006 07:36

unitminer píše:Teraz sme rozchodili jednoduchu timesheet aplikaciu
pracuje sd dojo (ajax technologia)


wow. tak toto vyzera naozaj profesionalne. nechce sa mi verit ze to ma na svedomi niekto z ceska.

ja zatial programujem iba rucne, t.j. jeden bluefish a vsetko si pisem sam. no ja som na tom zatial tak, ze este sa iba ucim pracovat s xml, takze..

trosku ot sa spytam: ked mam dakument
<a>
<b>...</b>
<b>...</b>
<b>...</b>
</a>
tak k elementu b ktory tvori podmnozinu a sa dostanem cez getElementsByTagName("a")[0].getElementsByTagName("b")[i]
no a ide to aj takto: getElementsByTagName("a")[0].childNodes[i] ?
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas.Skywalker 1. 1. 2007 03:33

CEsko-anglicky slovnik barev v Pythonu :D (jn jsem tele)

Zasek jsem se u kraviny a nikdo nechce pomoct; nikdo totiž nemá čas :roll:
Lenovo ThinkPad R500
Galaxy Nexus
Lukas.Skywalker
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Forrondur 1. 1. 2007 05:05

RTSku

ale žiadna sláva to neni:
Obrázek

ale snáď bude :-B , ešte to nie je ani 0.0.1 :twisted:
Forrondur
Junior

Odeslat příspěvekod zero0x 1. 1. 2007 08:16

Forrondur píše:RTSku

ale žiadna sláva to neni:
:url=http://img361.imageshack.us/img361/4213/itawscreenup1.png]Obrázek[/url]

ale snáď bude :-B , ešte to nie je ani 0.0.1 :twisted:-/quote]


by si mal aspon vyskusat photoshop, je to fajn vec ;-)
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod Forrondur 1. 1. 2007 14:07

grafiku nebudem robiť ja, toto je len pracovná, jeden kamarát spravil do toho napr. takúto vežu ( http://img326.imageshack.us/my.php?image=veza2uj7.jpg ), (a plno iných vecí) ktorá ešte ale tiež nie je dokončená
Forrondur
Junior

Odeslat příspěvekod hekrhy 2. 1. 2007 12:51

ja prave delam na realtime detekci beatu a BPM v hudbe...v turbo delphi...kupodivu uz to docela i funguje :D
hekrhy
Junior
Uživatelský avatar


Odeslat příspěvekod lukysy 2. 1. 2007 18:13

Z originálního klienta?
lukysy
Junior

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků