Moderátor: Moderátoři Živě.cz
matkonator píše:xcel by som taktovat tuto dosku plus pamete znacky A- Data extreme edition 2x1GB....poprosim nejaky navody ako to urobit a za prispevky dakujem...dalsie veci ako procak-intel core 2 duo E6750+momentalne box chladic....
matkonator píše:no to je dobre dik.. ale potrebujem poradit co a ako mam taktovat....kde co nastavit na doske a tak
matkonator píše:...som si vypocital ze pokial je multiplikator 8 co je umna tak ked zdvyhnem fsb z 333 na 375 budem mat frekv.procaku 3 GHZ co mi uplne staci..
matkonator píše:...fsb som si dal zatial na 350....
matkonator píše:jojo skusim a zajtra idem kupit este nejaky chladic na procka nieco lepsie ten AC freezer pro staci?
matkonator píše:a kolko mas teplotu jadier po overclockingu v klude a j v zatazi?a kolko este ams stupnov na chipsete?
matkonator píše:inak pri overvoltazi ramiek ked som dal +0.2 a zapnutom c1e virtulalization a eist mi to po 10 mnutach hry zamrzne a nejde snicim hybat..co robit?som snizzil zatial overv.ramiek na +0.1V a dal disabled c1e eist a virtualizatiion....alebo cim to moze byt ked to zamrzne?
matkonator píše:lebo pc mi zamrzlo po 5 minutach hrania cim to moze byt nemam nastavit ramky na 667mhz?
matkonator píše:jo tondo...pocuj mam taky navrh...idem si kupit asi novu dosku ... am am k teb prozbu vedel by si mi nejaku dosku vybrat?a tiez nejaky dobr zdroj ja uz na toto nervy nemam a potom neskor idem brat aj skrinku novu....cize teraz dosku a zdroj uz asi po 3 krat menim..ked mi veis nieco odporucit nejaku dosku na 775 socket mam intel core 2 duo E6750 2x1GB A data EE 800MHZ ddr2
matkonator píše:no ja som z 600/1800/1404 urobil 634/2000/1530.....co myslsi tonda?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků