samá pozitiva? teď jsem si zvednul z těch 200MHz na 213MHz nevim co jsem zvedl můžete mi to někdo vysvětlit? jinak už nemam 5600MHz procík, ale 6000MHz.. jsem šťastnej, že jsem zvládnul poprví taktovat(nevěděl jsem že je to tak lehký:D )
zdvihol si podľa všetkého FSB(alebo sa to už volá inak ?)
a nie 5600Mhz ale 5600+ a 6000+ OC je hračka dobrá, pokiaľ sa netreba začať trápiť s nastavovaním aby si vylúčil nestabilitu.
no zkoušel jsem test prográmek Super PI na 1M a mam to o 3s pomalejší.. a u 2M dokonce o 5s.. jakto??:( a to můžu teda zvedat násobič dokud zapnu PC jo?:D, takže co když to taktnu třeba na 7000+? a proč je tam to plus je to možný to dát na takovou hodnotu a uchladit to s BOX chladičem? :/
jo a jak poznaj, že jsem taktoval (myslim na záruce).. a teď se mi něco stalo, restartoval jsem pc a vypnul mi monitor, tak jsem to udělal znova a nic tak jsem vypnul a zapnul pc a dal jsem to do původního orig. stavu.. tzn. že to bylo nestabilní, že?
Násobič nezdvíhaš je pevne daný, jedine u BLACK EDITION modelov ktoré to majú umožnené. Takže výsledná frekvencia = násobič * FSB
FSB je default 200, ako vysoko sa dá ísť závisí od dosky a pamätí. Ale pokiaľ v tom nemáš skúsenosti nechal by som to tak.
// áno bolo to nestabilné, buď málo šťavy pre CPU alebo nestíhali pamäte(prípadne ich časovanie je nanič)
tak jsem dal HT na 800 a dal na 213MHz FSB.. teploty při zátěži základní deska 54°C, CPU 54°C jádro 1 62°C jádro 2 56°C (měřeno everestem ultimate...) tyto teploty nejsou asi moc normální co?