Zdravim mám takový dotaz (nejsem v OC tolik zběhlý)..Proč je FSB u tohoto procesoru nastavená na 267MHz a co znamená to Rated FSB?? Nevím proč je u tohoto procesoru frekvence jádra 1600MHz když má v názvu 1,86GHz???Jinak je tento procesor dobrý na OC??..Omlouvam se, ale fakt se konkrétně v tomhle nevyznam, uvítám jakoukoliv odpověď!!!!
Tak to nevim, nekde si s tim hral... kdyztak v BIOSu dej Load Defaults nebo to udelej jumper na desce.. Mel by se ti vratiti BIOS do puvodniho stavu, tudiz s nasobicem 7x
ne to vubec nemusis otevirat. Proste kdyz zapnes pocitac, tak se ti dela tzv. POST kontrola a pri ty (vetsinou tlacitkem Del) se dostanes do BIOSu a tam bude nekde naspany treba: F5 - Load BIOS defaults. Co mas za desku?
Ten chladic (pokud je spravne nasazenej) nesmi mit problem uchladit tenhle procesor na default. A dokonce s timhle chladicem by si to uchladil stabilne i tak na 3,2GHz...
to nevím.. nepoznám to.. já jsem ho tam nedával.. ale chvíly jsem pozoroval CPU-Z a Everest Ultimate a násobič je jednu chvíly na hodnotě 6x a chvíly na 7x.. jak je to možný??
EDIT:.. koukam, podle everesta jsou zde 2 ventilátory..
Mas zapnutej Intel Speedstep technology a to ti pri necinosti snizuje nasobic na 6x, cimz se snizi rychlost a spotreba... Pri precodu do 3D nebo pri potreby vykonu sem to vrati na svoji normalni hodnotu...
Naposledy upravil oh01 dne 6. 1. 2008 01:34, celkově upraveno 1