Stránka 1 z 2

SpeedFan: která teplota patří k čemu?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:09
od jiri.k
Když mi SpeedFan vypíše několik různých teplot nevím která patří k jakému komponentu. A ještě bych chtel vědět která komponenta může mít 1C.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:20
od PG
Napis co ti pise speedfan , takto ti to nepoviem , a 1C bude naka chyba ak nexladis dusikom (a na to je to zas moc horuce)

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:33
od jiri.k
TEMP1: 25C
Temp2: 27C
Temp3: 70C
Temp: 1C
HD0: 29

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:36
od Caderom
Nejjistější bude zjistit si to pomocí srovnání teplot s programem Everest Home.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:36
od PG
Takze najlepsie urobis ak v behnes do biosu a kuknes si tam teploty a porovnas to so speedfanom alebo ak mas naky original soft k maticnej , mozes skusit aj sisoft sandru alebo everest (po starom aida) .Takze ten 1 stupen nas netrapi tipujem ze sa ani nemeni ak si pozres logy ze . HD0 je disk a pri ostatnych teplotach , pozri kt sa menia ta 70 sa mi nelubi.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:39
od jiri.k
ta 70C se mění od 69 do 71C
ta 27 je teda asi procesor

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:41
od jiri.k
Kde najdu v Everestu ty teploty

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:44
od jiri.k
Teploty sem nasel
v BIOSu je procesor 27 a v everestu 70
a deska v Everestu 27
tak v tom mam uplne guláš

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:55
od Caderom
Už se mi stalo, že Everest prohodil ventilátory CPU a casu, takže asi CPU - 27, MB - 25, GPU - 70

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 14:59
od jiri.k
tak to je super vypadá to ze by to melo sedet
není to na tu grafiku trochu moc?(GeForce 6600 od Gigabytu s pasivním chlazením)

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 15:06
od netopa
Já to mám takhle:
    Temp1:Deska
    Temp2: Procesor
    Temp3:Grafika
    HDO: HDD

A Temp to tedy nevím, co by to mohlo být.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 21:12
od kukinko
Caderom píše:Už se mi stalo, že Everest prohodil ventilátory CPU a casu, takže asi CPU - 27, MB - 25, GPU - 70-/quote]


aj mne sa to stalo ... ukazuje mi teploty hdd a cpu ... ostatne nie (GPU, MB) bude to tym, ze to nema cidla???

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2006 21:31
od Caderom
Everest do 1.5 mi neukazoval teplotu VGA. Pokud máš verzi 2.20, tak tam ty senzory asi nejsou.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 14:55
od Adisis
hmmmto je blbost temp 2 my ukazuje 127 C!!!!!!!!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 15:03
od oooooooooo
Adisis píše:hmmmto je blbost temp 2 my ukazuje 127 C!!!!!!!!!!

Neukazuje ti Fahrenhait misto celsius???