Stránka 2 z 2

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 15:20
od FaZZy
oooooooooo píše:
Adisis píše:hmmmto je blbost temp 2 my ukazuje 127 C!!!!!!!!!!

Neukazuje ti Fahrenhait misto celsius???

tomu bych věřil je to něco přes 50°

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 16:12
od Adisis
no ted jsem se dival do BIOSu a tam to bylo tak od 40 C do 45C takže uvažuji že to taktnu na 3200 protože my to ukazovalo 46 C ale nevim jaka je zatěž při hrach tak se bojim že by se mohl roztect diky za rady

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 16:22
od FaZZy
pusť si Prime 95 nebo supepí a kontroluj teplotu a uvidíš jestli si to můžeš dovolit nebo ne

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 16:48
od Adisis
stahnul jsem a max teplota CPU je po 20 min od 50 C do 55 C co vy nato?V case nemam ventlator ale chystam se ho koupit nebo možna větraci tunel o kolik by my snižil teplotu nevi někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 16:49
od x22
127 je proste nezapojeny senzor, alebo zapojeny tak, ze ten program tomu nerozumie.

Ja mam taku super dosku (Asus P4S533-MX), ze ju snad nepodporuje ani originalny soft - vsetky programy (snadra, speedfan, mbm aj lm_sensors) ukazuju teploty zle a napatia tiez. Okrem teploty disku, lebo ta s monitorovacim cipom na doske nema nic spolocne. (Ale iba noveho disku, stary nema cidlo.)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 16:58
od Adisis
njn ja myslim že ale teplota CPU je v Speedfan Temp 1 protože to jedine se my při testu měni

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 17:00
od FaZZy
Adisis píše:stahnul jsem a max teplota CPU je po 20 min od 50 C do 55 C co vy nato?V case nemam ventlator ale chystam se ho koupit nebo možna větraci tunel o kolik by my snižil teplotu nevi někdo?k/quote]

já to vidím na takových 5° že to stáhne a možná i víc mě při přidělání ventilátoru dozadu klesla teplota tak o 5-7°

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 17:10
od Adisis
hmm a kolik mysliš že bude davat to CPU při 3200??Ted nemužu odpovidat pišu ukoly a šprtam jak cip

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 17:43
od Adisis
ok tak co myslite?

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 17:51
od FaZZy
když tam přidáš ventilátor a taktneš to tak by se teplota možná jen zvedne o pár stupňu

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 17:59
od Adisis
ok a jaky ventilator doporučuješ tak do 120 Kč třeba tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29838 ??

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 18:14
od FaZZy
jj ten je dobrej mám ho taky je tichej a dobře chladí

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 18:16
od Adisis
ok diky za vypomoc a jestli se my spaly tak vam to asi nepovim

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2006 15:15
od Adisis
tak hošani zatim jsem to dal na 2800+ bez ventilatoru teplota stala 49 C ale nekdy je až 52 C takže až bude ventilator tak to dam na 3200+ juchuuuuu