utilita na sledovanie zmeny pixelov

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod putin 10. 11. 2008 13:11

hladam nejaky program, ktory by sledoval nejaku cast obrazovky, dajme tomu
2x3cm, a v pripade zmeny pixelov by to dal nejako najavo /napr. zvukovy signal,mail, snimka obrazovky.../
Asi tak asi ako funguje softwerovy detektor pohybu u kamier, len by to sledovalo
iba nejaku plochu na monitore_ nepozna niekto nieco take?
putin
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 10. 11. 2008 13:23

viewtopic.php?f=915&t=1044043

napiš Gadelatovi, určitě to bude mít někde schovaný...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Gadelat 10. 11. 2008 18:24

http://www.box.net/shared/mcr8r2q6a7
Ak mas nejake navrhy a pripomienky napis, aj ked zopar by som mal aj vlastnych len sa mi to nechcelo robit pre seba ked to nepouzivam.
E6850, GF8800GT, 3GB RAM (1x OCZ 1GB, 2x Kingston 1GB), Asus Maximus Formula, WD 250GB, Seasonic 400W, 19" Asus VW198
Gadelat
Junior

Odeslat příspěvekod putin 10. 11. 2008 18:50

diky moc, uz to idem vyskusat____
putin
Junior

Odeslat příspěvekod putin 10. 11. 2008 19:18

jj funguje to..
idealne by bolo keby to este malo v tom okne nakresleny nejaky terc, odkial
robi ten prepocet pixelov_ to je od stredu??_-- njako sa mi to nepodarilo odsledovat__
ale mozno som to skusal prilis kratko
a keby to este pracovalo aj nadalej aj po detekcii pohybu a zostali by tam tie nastavenia, tak by to uz bolo uplne dokonale :tleskani
putin
Junior

Odeslat příspěvekod Gadelat 10. 11. 2008 23:41

Terc som ti nespravil, vlastne si ani nie som isty ci myslime to iste, ale pixely to pocita od laveho horneho rohu pricom X aj Y je v lavom hornom rohu 0 a X a Y praveho dolneho rohu zavisi od tvojho rozlisenia.
Zvysok je ale hotovy, dufam ze som tam nespravil nejake vacsie bugy, robil som to dost narychlo.
http://www.box.net/shared/p2v02yfs11
E6850, GF8800GT, 3GB RAM (1x OCZ 1GB, 2x Kingston 1GB), Asus Maximus Formula, WD 250GB, Seasonic 400W, 19" Asus VW198
Gadelat
Junior

Odeslat příspěvekod putin 11. 11. 2008 14:03

super, toto pouzijem :tleskani :tleskani :tleskani
v praci im to zahraje pri alarme nejaku mp3 :D
ja nechcem uz otravovat, uz takto si s tym mal vela prace,
ale neslo by to este vylepsit tak, ze by to iba hralo, to okno: zaznamenal sa nejaky pohyb by
tam vobec nevyskakovalo a po tej detekcii by to nebolo treba treba znova potvrdzovat ok..
teda vlastne aby to samo napr. pri 4 detekciach samo 4 zopakovalo hudbu bez potvrdzovania..
ale iba ak mas cas a chut, uz takto je to dobre :lol:
putin
Junior

Odeslat příspěvekod Gadelat 11. 11. 2008 20:16

ok mozes si to zapnut pomocou prepinaca "opakovat" a to checkovanie potom stopnes kliknutim na tray ikonu, mal som pocit ze by si to chcel pred kolegmi nejakym sposobom schovat takze preto som teda spravil tu tray ikonu.
http://www.box.net/shared/78rv91zajh
Gadelat
Junior

Odeslat příspěvekod putin 12. 11. 2008 00:29

ten tray sa tam hodil, jednoduche a ucelne,
uz nemam ziadnu pripomienku___ diky, mas to u mna..
putin
Junior