Zvukový upomínač

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Jack111 18. 2. 2009 16:43

Zdravím,
hledám prográmek, který by v nastaveném intervalu pípal. Představuji si to tak, že bych nastavil začátek třeba v 10:25:45 a interval dejme tomu 10 minut. Další pípnutí by tak bylo v 10:35:45, 10:45:45, a tak dále.
Jsem si jist, že něco takového určitě existovat bude, ale vůbec netuším, kde hledat.
Děkuji
Jack111
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod HiroSK 18. 2. 2009 16:59

Kód: Vybrat vše
begin
  repeat
    beep(1000, 1000);
    sleep(10000);
  until false;
end.
AMD Athlon 64 X2 4200+, 4x1GB DDR II 800MHz, Asus M2N-E 570Ultra, Creative X-Fi Fatality, Asus 8600GT, Seagate 750+320+200+120GB
Thermaltake MatrixVX VD3000BWA, Asus A-45GA 450W, Scythe SCKM-1000, Noctua NH-U12F
Samsung 226BW, Logitech G15 + G5
HiroSK
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 18. 2. 2009 17:14

HiroSK: Cože? :-D
Jack111
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod HiroSK 18. 2. 2009 17:30

AMD Athlon 64 X2 4200+, 4x1GB DDR II 800MHz, Asus M2N-E 570Ultra, Creative X-Fi Fatality, Asus 8600GT, Seagate 750+320+200+120GB
Thermaltake MatrixVX VD3000BWA, Asus A-45GA 450W, Scythe SCKM-1000, Noctua NH-U12F
Samsung 226BW, Logitech G15 + G5
HiroSK
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 18. 2. 2009 18:13

To bych s tím ještě musel umět.
Hotový program někdo nemá?
Jack111
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 19. 2. 2009 01:38

Co tohle http://www.slunecnice.cz/sw/mastertime/ ? na obrázku je akce za...
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 19. 2. 2009 22:39

Bohužel to nemá opakovač.
Jack111
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dreamer 20. 2. 2009 23:44

Myslim ze by to mal zvladnut aj program Planovane ulohy, sucast Windows, staci nastavit ako subor zvuk.
Dreamer
Dreamer
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod aberez11 22. 2. 2009 10:21

2jack11 ak chces tak ti to skusim nakodit :-) aj tak sa nudim :-)
dedukcia: "Tí čo s tým nemajú problémy, s tým nemajú až také problémy. Ale tí čo s tým problémy majú, s tým majú problémy.." (prednasajuci vysvetluje studentom ako sa veci maju)
aberez11
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod aberez11 22. 2. 2009 11:26

no tak mam to hotove a najdes to tu http://rapidshare.com/files/201094569/BUDIK_1.zip.html . je to sice len tak narychlo zbuchane ale hadam to ucel plnit bude- teda neviem na co to presne potrebujes kazdopadne na niake extra presne casovanie to nie je :-) (napr na laboratorne merania ;-) ), ale na "bezne pouzitie" to postaci. ak mas vistu a nechcelo by ti to pipat tak mi napis spravu a opravime to
dedukcia: "Tí čo s tým nemajú problémy, s tým nemajú až také problémy. Ale tí čo s tým problémy majú, s tým majú problémy.." (prednasajuci vysvetluje studentom ako sa veci maju)
aberez11
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DevAstor 22. 2. 2009 23:58

mam XP a nepipa to, dal by si aj zdrojak? :) (i jestli neni zrovna vystavni tak neva, rad bych se jen mrkl :) )
Toto je můj osobní názor.

    (\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod aberez11 23. 2. 2009 17:27

2devastor: uff no dobre len aby sa niekomu neudelalo spatne :mrgreen: .. ja som to fakt len tak narychlo zbuchal "aby to nejak fungovalo" no ^^
Kód: Vybrat vše
unit Unit1;

interface

uses
  Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
  Dialogs, StdCtrls, Buttons, ExtCtrls, Mask, ComCtrls;

type
  TForm1 = class(TForm)
    UkazujCas: TTimer;
    BitBtn1: TBitBtn;
    Timer2: TTimer;
    Timer3: TTimer;
    GroupBox1: TGroupBox;
    label2: TLabel;
    Label3: TLabel;
    MaskEdit1: TMaskEdit;
    MaskEdit2: TMaskEdit;
    Panel1: TPanel;
    Label1: TLabel;
    BitBtn2: TBitBtn;
    StatusBar1: TStatusBar;
    procedure UkazujCasTimer(Sender: TObject);
    procedure BitBtn1Click(Sender: TObject);
    procedure Timer2Timer(Sender: TObject);
    procedure Timer3Timer(Sender: TObject);
    procedure BitBtn2Click(Sender: TObject);
 
  private
    { Private declarations }
  public
    { Public declarations }
  end;

var
  Form1: TForm1;
  zaciatok, interval, koniec: TDateTIme;

implementation

{$R *.dfm}


procedure TForm1.UkazujCasTimer(Sender: TObject);

begin
  Label1.Caption:= TimeToStr(now);
end;

procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
begin
   zaciatok:=strToTime(MaskEdit1.text);
   interval:=strToTime(MaskEdit2.text);
   koniec:= zaciatok + interval;
   Timer2.Enabled:= true;
   form1.Caption:= 'Budik zapnuty';
   form1.Color:= clRed;
end;

procedure TForm1.Timer2Timer(Sender: TObject);
begin
  if TimeTostr(zaciatok)= timeTostr(time) then
  begin   //netusim preco, ale if zaciatok= time then nefunguje
    windows.Beep(1000, 500);
    timer3.Enabled:= true;
    timer2.enabled:=false;
   end;
end;

procedure TForm1.Timer3Timer(Sender: TObject);
begin

     if timetostr(koniec)= timetostr(time) then
        //taka ista zahada:)
       begin
         koniec:= koniec + interval;
         Windows.Beep(1000, 500);
       end
end;

procedure TForm1.BitBtn2Click(Sender: TObject);
begin
  Timer3.Enabled:= false;
  form1.Caption:= 'Budik vypnuty';
  form1.Color:= clBtnFace;
end;

end.

dedukcia: "Tí čo s tým nemajú problémy, s tým nemajú až také problémy. Ale tí čo s tým problémy majú, s tým majú problémy.." (prednasajuci vysvetluje studentom ako sa veci maju)
aberez11
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DevAstor 23. 2. 2009 18:02

aha tak to ma pipnout pres systemovy reprak, tak uz tusim proc mi to nefungovalo :)
Toto je můj osobní názor.

    (\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod aberez11 24. 2. 2009 21:31

spravca zariadeni> systemove zariadenia> systemovy reproduktor> zalozka obecne> povolit pouzivat zariadenie

alebo

spravca zariadeni> skryte zariadenia> ovladace nepodporujuce plug n play> beep> povolit

EDIT: to tu uvadzam len ak by niekomu chybalo prijemne pipanie a nefunguje to :-)
dedukcia: "Tí čo s tým nemajú problémy, s tým nemajú až také problémy. Ale tí čo s tým problémy majú, s tým majú problémy.." (prednasajuci vysvetluje studentom ako sa veci maju)
aberez11
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků