Stránka 1 z 1

Neustálé pády BF-3 (nejen) v MP.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2011 21:27
od PC
Prosím o radu, na doupěti to nemá cenu řešit protože je tam téměř mrtvo :(

Mám Battlefield 3 a v MP mi neustále padá. Už si s tím opravdu nevím rady. Samozřejmě že jsem nainstaloval nejnovější beta ovladače, dokonce - považte - jsem sáhl i k řešení nouzovému a vyměnil speciálně na BF-3 Full HD LED "23 za "17 s 1240x1024... Jenže - hra stejně bez milosti spadne do DX erroru. Lhostejno zda mám nastaveny všechny hodnoty na auto, nebo všechny hodnoty na vlastní, vyšší. Stejně v MP (nejčastěji) následuje pád. Singl jsem kupodivu dal bez větších problémů... ale stejně...

Q6600 3.6GHz
GTX 275 896 Default
3GB RAM

Co s tím ? Je ke vzteku když vám hra spadne uprostřed rozehrané bitvy...

To že to padá ve full HD by mi nepřišlo tak divné, ale proč to padá v tom prarozlišení ? To by přece moje sestava měla dát s prstem v nose...

Re: Neustálé pády BF-3 (nejen) v MP.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2011 21:32
od daikatana_
Co vypíše error?

Re: Neustálé pády BF-3 (nejen) v MP.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2011 22:44
od PC
něco s direct x. nikdy se mi to nepovede otevřít ale vím že dřív to vypisovalo cosi s v-ram. Přetečení v-ram.

Re: Neustálé pády BF-3 (nejen) v MP.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2011 12:12
od PC
Zjistil jsem zajímavý fakt - case je celá teplá, odhadem tak na 37°C. Co jsem se díval tuhle do biosu ukazuje mi to 70°C na CPU. Nemůže tedy docházet k přehřívání ? Jakmile zapnu MP BF-3 tak začne peklo, hra se zamrzá, případně se seká nebo rovnou padá do Windows. Kupodivu Skyrim je schopný běžet dlouhou dobu a žádné podobné problémy (technického rázu) se u něj nevyskytují, ano, včera mi jednou spadl ale jinak jede x-hodin bez problémů. Tak nevím jestli mám hledat problém v počítači nebo prostě EA BF-3 neodladila ? (Case Coolermaster 830EVO, na CPU chladič Noctua (typ nevím-prostě věž od Noctuy), Q6600 na 3.6GHz.

Re: Neustálé pády BF-3 (nejen) v MP.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2011 12:53
od Swifty
No, těch 70 stupňů na CPU je možná trochu vyšší... Každopádně BF3 mi taky průběžně padá, typicky při připojování na server, i když po tom patchi teď je to trochu lepší. Skyrim taky tak jednou za 3-4 hodiny hraní z ničeho nic spadne na desktop. Tohle je na W7x64 a 11.8 AMD driverech. Nevěřím tomu, že by to byla chyba sestavy, spíš jsou obě hry ještě moc nový (na druhou stranu, Team Fortress 2 je stará jak metuzalem a za celý ty roky nedokázali vyřešit pád hry při vypnutí, to je víceméně pokaždé).

Re: Neustálé pády BF-3 (nejen) v MP.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2011 13:19
od daikatana_
Mně to běží taky na W7/64, drivery mám Ati 11.11b, Skyrim běží bez problémů, nespadl mi zatím ani jednou. BF3 jsem MP nehrál, ale v SP jsem ho dohrál také bez jediného pádu.

Re: Neustálé pády BF-3 (nejen) v MP.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2011 13:31
od Swifty
Šly ty 11.11 nainstalovat bez problémů? Já jsem právě kvůli BF3 updatoval po půl roce drivery, chtěl jsem tam dát 11.9 a ani za boha, nejdřív BSOD a pak ani po několikerým reinstalu se nebyly schopný chytit. 11.8 naprosto bez problémů i do toho ***** stavu v jakým to po těch pokusech bylo. Tak snad už to pořešili...

Re: Neustálé pády BF-3 (nejen) v MP.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2011 13:49
od daikatana_
No ja je prakticky nemám ani nainstalované. Instaloval jsem 11.11, ty mi taky házely BSOD. 11.11b jsem radši ani instalovat nezkoušel, protože mě nebaví to pak dávat pryč. Nainstalované mám 11.10, rozbalil jsem si 11.11b a nahrál soubory do adresáře hry, ta si je načte místo těch nainstalovaných. Hlavně 11.11b má nějaké opravy pro Skyrim, běží to rychleji a má to konečně podporu Crossfire. Jinak 11.9 mi fungovaly také bez problémů. Problémy mám až s 11.11

Re: Neustálé pády BF-3 (nejen) v MP.

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2011 00:15
od PC
Aha,pardon já nemám W7 64bit, mám Vistu 32bit.