Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Tomasek1234 píše:Plochu vubec nepouzivam. Pro me je centralni obrazovkou Total Commander a nikdy uz tomu nebude jinak. Pristup na vetsinu dulezitych mist disku i site pres ctrl+D a vsechny nejcasteji pouzivane aplikace logicky serazene v horni konfigurovatelne liste (v baru). Nic rychlejsiho neznam ani nechci znat. Dnes uz si ani nedokazu predstavit hledat neco nekde ve star nabidce ci nekde jinde. Jedinny minus je to, ze si clovek vubec neuzije ty pekny fullHD pozadi plochy, protoze ji vidi jen pri vypnuti kompu kdyz se zavre vsechno vcetne TC
P.S. samozrejme mi TC startuje automaticky a maximalizovane.
Bohuzel prepinani do popredi prestalo v poslednich verzich Windows (Vista nebo 7) fungovat,
Možna prostě mame na to novou zkratku
http://www.ntwind.com/software/vistaswitcher.html
miser píše:Tomasek1234 píše:Plochu vubec nepouzivam. Pro me je centralni obrazovkou Total Commander a nikdy uz tomu nebude jinak. Pristup na vetsinu dulezitych mist disku i site pres ctrl+D a vsechny nejcasteji pouzivane aplikace logicky serazene v horni konfigurovatelne liste (v baru). Nic rychlejsiho neznam ani nechci znat. Dnes uz si ani nedokazu predstavit hledat neco nekde ve star nabidce ci nekde jinde. Jedinny minus je to, ze si clovek vubec neuzije ty pekny fullHD pozadi plochy, protoze ji vidi jen pri vypnuti kompu kdyz se zavre vsechno vcetne TC
P.S. samozrejme mi TC startuje automaticky a maximalizovane.
Blahopřeji k nulové adaptabilitě a schopnosti ovládat počítač na úrovni DOSu.
mimonaut píše:wtf? Já nevědět co oni myslet.. Já pohybovat po windows rychle jak blesk.. Používat win klávesa, aerosnap, knihovny, win+e, win+šipka, ctrl+x, ctrl+c, ctrl+v, alt+tab a jine a spokojenost.
Jakakoliv další šunt instalovat vždycky nakonec zpomalit, i když myslet že zrychlit! To si pamatovat a nic neinstalovat (a pořádně se naučit používat, co už ve win být k dispozici)
-ale možná já jen nerozumět, co oni myslet
Vim ze to jde pres Win+cislo na quick launch, ale to neni vec ktera by byla pouzitelna vsude.
tak dany program skoci automaticky do popredi, pokud je uz spusten
zkuste misto win a čislo prostě WIN a T a ted ten zasadni trik pustte win a pokračujte jenom šipkama
kernel_panic [passed] píše:JirkaVejrazka: lze se na to dívat i z druhé strany:
konečně funguje focus stealing prevention zase o něco líp...
Bohuzel je to radove pomalejsi nez reseni ktere jsem pouzival a navic to funguje pouze v poslednich verzich Windows. Ja pouzivam casto vsechny verze od Win2000 po Win7, takze to ma pro mne omezenou pouzitelnost. Ale i tak diky!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků