jakub.karasek píše:stačí mít jen správně otagovanou hudbu a pak funguje jak má.
az si jednou najdu cas si to vsechno otagovat a splnim tuto podminku tak bude vse zvladat i muj winamp 2.9... to je totiz mnohem podstatnejsi nez program A nebo B.
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
jakub.karasek píše:stačí mít jen správně otagovanou hudbu a pak funguje jak má.
jakub.karasek píše:
Naopak nerozumím, proč všichni plivou na iTunes. Přestože jsem majitel Windows phone, nemám nic od applu, tak tak iTunes mi přijde jako nejlepší software na správu hudby. Mám jí 80 gb a iTunes je bezproblémově rychlý, funční, nepadadá... stačí mít jen správně otagovanou hudbu a pak funguje jak má.
akira.uzai píše:jakub.karasek píše:Microsoft Zune (tomu dávám milion bodů), Apple Quick Time, ICQ, Internet Explorer, Windows media player
Naopak nerozumím, proč všichni plivou na iTunes. Přestože jsem majitel Windows phone, nemám nic od applu, tak tak iTunes mi přijde jako nejlepší software na správu hudby. Mám jí 80 gb a iTunes je bezproblémově rychlý, funční, nepadadá... stačí mít jen správně otagovanou hudbu a pak funguje jak má.
jsem si nechal od iTunes spravovat hudbu a ty mi v ní udělali takový bordel (písničky z tribute alb a kompilací rozházené podle interpretů), že po pár pokusech, vše uvést do původního stavu jsem celou sbírku musel smazat, navíc stále podezdřívám iTunes, že soubory bez id tagů jednoduše smazaly
kozel_Z97 píše:jakub.karasek píše:
Padá, pomalý a zasírá Windows. Na macu je to jiné kafe. Ale bohužel mám iPod, takže jsem se s tím musel smířit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků