Ahoj, hlásím se z jiného účtu. Já mám možnost administrátora na dané doméně, ale máme v práci člověka s administrátorskými právy, který je natolik zvědavý, že nám prolézá naše profily ve W7. Proto chi společně s kolegou vytvořit takové FTP, do kterého se dostaneme pouze my, ale on s administrátorskými právy ne. Chceme tedy vytvořit FTP (nebo nějaké jiné úložiště na pevném disku), které bude chráněné (asi heslem) a může se do něj dostat pouze zakladatel (nebo jiný uživatel) s administrátorskými právy, ale nikoli jiný uživatel ani administrátor... Problém je ale s doménou, že i když odeberu oprávnění administrators a nechám pouze oprávněné uživatele, tak si to z domény za nějaký čas načte definice, a jsem tam, kde nechci být...:o(
A teď babo raď :o)
-- 25. 10. 2012 23:29 --A jde mi mimochodem také o PC, na kterém je vytvořeno FTP, tam právě potřebuji tu ochranu dat vytvořit, ne jen zaheslování vzdáleného přístupu, to je málo. Nežádoucí uživatel se totiž může v práci přihlásit do našeho PC, kde je FTP vytvořené a v tom je kámen úrazu (alespoň pro nás).
A včil mudrujte (prosím)...