Jelikož začíná cyklo sezóna, tak jsem toto teď hodně řešil s tím, že jsem hledal vhodné řešení na android..Nechal jsem si hodně poradit a hodně jsem toho hledal..Můj ideální scénář byl ten, že by mapy.cz byly offline. Mám je strašně rád, protože jsem si donedávna myslel, že jako jediné dokážou zobrazit cyklostezky až do úrovně ulic ! Což je super, jelikož se často ztrácím. Dostal jsem tip na vektorové mapy do Locusu, OSM mapy + se dají stáhnout shortcat mapy velkých měst (kde jdou cyklostezky vidět taky do úroně ulic), takže nabídka je..Jenže problémem u těch OSM map je, že tam prý hodně cyklostezek chybí..
Takže opět by byly super offline mapy.cz, ale kdo ví jestli se opravdu na nich pracuje ...Byl bych choten zaplatit za aplikaci s fukčníma offline mapama vbe stejném měřítku v jakém jsou k dispozici na netu řtřeba tři kilča...Třeba smartmaps (který dodáývá mapové podklady mapám.cz) mě zklamalo v tom, že jejich aplikace a jejich mapy, tak přesné co se týče cyklomap nejsou (myšleno měřítkem). Takže, když je člověk v nějakém neznámém městě a chce se napojit na cyklostezku, která je v určité ulici, tak je to bez podrobných mnap hodně o náhodě...
Koupil jsem si ten LOcus a fakt dobrá investice. Doporučuji.,. Ještě ty mapy.cz, tam nějak dostat..
logout128 píše:Rozhodně Locus + vždy před výletem čerstvě stažené turistické mapy od Seznamu. Ostatní je jen pseudo.
No to mě zajímá..Pokud je mi známo, tak mapy.cz do Locusu nejdou dostat. Myšleno opravdu mapy.cz. Smartmaps mapy vím, že tam jdou dostat, ale nelíbí se mi z důvodu viz. výše..