Stránka 1 z 1

Nevíte někdo něco o programu Trumpf ToPs 300?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 9. 2005 10:23
od Jirka-xxx
Nevíte někdo něco o programu Trumpf ToPs 300?? a podobnýnemúžu to sehnat nevíte někdo o něčem?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2005 11:03
od Iviko666
Pouziva sa na programovanie CNC vysekavacich strojov Trumatic od firmy TRUMPF.
Naco ti je?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 11. 2007 18:43
od všetko ide lahko
Zdravim, som majitel a použivatel TOPS-u 300 pre Trumatic aTOPS-u 100 pre laser.

Re: Nevíte někdo něco o programu Trumpf ToPs 300?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2007 13:22
od všetko ide lahko
Jirka-xxx píše:Nevíte někdo něco o programu Trumpf ToPs 300?? a podobnýnemúžu to sehnat nevíte někdo o něčem?o/quote]
:D

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 12. 2007 12:01
od kocman
Dobry den měl bych zájem o program ToPs 100 nebo 400.Pracuji na laseru tak bych chtěl malovat i doma.Šlo by to???Děkuji Kocmánek

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 12. 2007 23:29
od ladasov
Zdravím, četl jsem, že vlastníte program TOPS. Vím, na co se používá a mám zájem se ho naučit. Kde bych ho sehnal třeba jen v demu. Dík za odpověď.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2007 06:34
od time2
Zdárek, mám také zájem o Tops 100 pro laser L3030 2000W pokud máte někdo tenhle programek nebo radu,kde si ho stáhnout budu vděčný.
Zatím jen mám Tru Tops Punch 2000(demo) a mohu jen kreslit.
Díky za jakoukoliv pomoc.David H. :D

tops

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2008 21:11
od pcrene
Dobrý den,
také jako ostatní pracuji na Laseru a sháním Tops.
Prosím o radu kde ho sehnat.
S pozdravem R.K. alias pcrene

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 2. 2008 22:06
od time2
cus renku typek mi púoslal tops600 ten nam je k nicemu pokud nechces programovat ohranovaky.
mluvil jsem z bartuskou tak ani ty jsi neuspel v praze.
potrebujem bud tops100 nebo 400 to je novejsi verze (laser)
v topsu600 je convector a topsad plnohodnotny proto uz ty fonty nepotrebuju ale lst. neudelas.
rada? zkousej to dal cus David H. :D

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 2. 2008 22:09
od time2
malovani ti umoznim to neni problem pokud mas zajem ozvi se :D

tops

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 3. 2008 22:37
od laky.loo
no pani mate smolu.
nove verzie vsetkych topsov bez harware kluca nerozchodite.
mam tops100 staru verziu ktora ide aj bez hardware kluca.no je to 4roky stare a je to otrasne.kto je nauceny v novom v tomto si nezvikne.ak by ste este daco chceli napiste na laky.loo@pobox.sk

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 3. 2008 22:54
od kejki3
Vzhledem k tomu, že neshánějí originál, nebudou mít klíči problém...
:idea:

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 3. 2008 19:15
od laky.loo
ale bude stym problem.toto neni moc komvercny soft.ako napr autocad...natoto zohnat crack som sa pokusal skoro rok.neuspesne

Re: Nevíte někdo něco o programu Trumpf ToPs 300?

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 11. 2009 20:41
od ferronat
Tento program používám v práci denně už asi 15 let.

Re: Nevíte někdo něco o programu Trumpf ToPs 300?

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 11. 2009 22:45
od kejki3
Ještě návody na crack se tu budou dávat, :oboze: FUJ!
LOCK!