Doporucte nejaky dobry e-mailovy klient s podporu pristupu ke schrance prostrednictvim protokolu IMAP i POP3.
EDIT: jeste bych dodal ze pro WinXP a nechci OE, ten pouzivam ted
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Zakk píše:co takhle integrovany klient co je v Opere(podporuje IMAP)?Ja sam ho pouzivam na pop3 a chodi bezvadne
Weny Sky píše:Dik, tak jsem si teda stahl, nainstaloval a importoval nastaveni z OE do toho Thunderbirda a mel bych 2 dotazy:
1. Mam nekolik e-malovych uctu na jednom serveru a pripojuju se k nim pomoci IMAPu, kdyz ale jsem prochazel jednotlivymi ucty, tak na me vyskocilo : "Nelze se pripojit na IMAP server. Pravdepodobne jste prekrocili maximalni pocet povolenych spojeni na server .....". Kdyz v nastaveni pro kazdy ucet nastavim misto 5 500, tak problem stejne pretrva(majly mam na mail.hostingzdarma.cz)
2. Jde nejak nastavit, aby se thunderbird zmensil do windowsovskeho systemtray(proste vedle hodin) a aby se spustil pri nacteni profilu ve windowsech?
Weny Sky píše:Dik, tak jsem si teda stahl, nainstaloval a importoval nastaveni z OE do toho Thunderbirda a mel bych 2 dotazy:
1. Mam nekolik e-malovych uctu na jednom serveru a pripojuju se k nim pomoci IMAPu, kdyz ale jsem prochazel jednotlivymi ucty, tak na me vyskocilo : "Nelze se pripojit na IMAP server. Pravdepodobne jste prekrocili maximalni pocet povolenych spojeni na server .....". Kdyz v nastaveni pro kazdy ucet nastavim misto 5 500, tak problem stejne pretrva(majly mam na mail.hostingzdarma.cz)
e-Jirka píše:Talze pokud chces dobreho klienta i dobry browser, doporucuji operu 9. Tot asi vse
Áno, to máš pravdu, som náročnejší. Ja keď som prechádzal na IMAP (z POP3), tak som tiež hľadal klienta. Bol som síce pri Opere a nedal som na ňu dopustiť, ale v tej dobe proste kombinácia Opera a IMAP nefungovala spoľahlivo. Skúšal som TheBat! a to bola ešte väčšia hrôza (na IMAP).lynn.cz píše:salko: holt jsi náročnější a proto volíš jiného klienta
;/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků