Stránka 1 z 1

DC++ - Activ mód..

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 12:43
od icikus
Nazdar :) Mám DC 0.694 a chcu být activ.. Veřejnou IP adresu moc nechcu :) Na prolamy.com psali aji cosi o mapovaných portech.. Akorát nikde nepsali, co to je.. :D Ehm, nevíte to někdo? :D

Btw, možná už jsem stej, kdo se na tohle ptá, ale hledání mi toho nějak moc nenašlo..

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 14:32
od christian
To ses :D Verejna IP je jasna (mas ji jen ty),ale to mapovani se asi mysli,ze poskytovatel na tebe namapuje porty,ktere DC pouziva (mas nejakou IP,ale ta je interni na venek neviditelna). (aspon si to myslim)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 14:38
od x-father
No tak zacni tak, ze nam napises jakou mas IP adresu (ipconfig z prikazove radky).

Pak nam rekni jakeho mas poskytovatele a jak jsi pripojen (jaky modem/router/klient).

Bohuzel jsi totiz nenapsal nic a my si to z prstu nevycucame...

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 18:25
od icikus
Ehm, dobře, jakou ip si z toho mám vybrat? :D

Obrázek

Jinak, mám Netbox (poskytovatel) a mám to přes.. kabel :D

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 18:51
od JayBee
No, vzhledem k tomu, že Tvůj provider asi nebude mít pochopení pro mapování portu pro DC, tak v případě že nechceš/nemůžeš mít veřejnou IP, tak na to, aby si byl na DC active můžeš zapomenout.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 19:45
od icikus
Ale nevím proč, dřív (než jsem přeinstalovával Windowsy) tak jsem activ byl.. A měl stejnou IP jako teďka.. A žádný porty jsem si nemapoval :D

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 20:34
od x-father
icikus píše:Ale nevím proč, dřív (než jsem přeinstalovával Windowsy) tak jsem activ byl.. A měl stejnou IP jako teďka.. A žádný porty jsem si nemapoval :D


Blobost.

Hele ja myslel ze netbox dava verejne IP. Zkus kouknout na web treba si staci rict.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 21:43
od X__
icikus: Svojí IP zjistíš tady: http://www.showmyip.com/

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 22:28
od icikus
x-father: Možná to bylo tím, že jsem byl jenom na netbox hubech, třeba to tam nevyžadovali.. Každopádně, teďka už to nejde jako dřív :D

X: Tuhle svou IP znám taky, to je ta pro celý Brněnský Vinohrady.. (samozřejmě Netboxácký Vinohrady..)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 8. 2006 22:39
od Tomasek1234