Stránka 1 z 2

ICQ - všechny kontakty jsou smazány

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:41
od .: Dave :.
Dnes ráno jsem se přihlásil na ICQ a s hrůzou jsem zjistil to, co je uvedeno v názvu topicu :cry: ...nemůžete nějak pomoci?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:44
od Mikei
cuss, je to divny, ale mne se to stalo taky. :-( presne dneska. :-(

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:45
od Suving
Me taky!!

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:46
od MaxMan
Akeho klienta pouzivate? Mne v Mirande ide vsetko v pohode, jedine ze ma pred chvilou odpojilo. GAIM vsak neukazuje ziadne kontakty ani ma neukaze ze som napojeny. Pritom GAIM hlasi, ze som online :(

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:46
od Mikei
Joo, uz tam vsechny jsou...asi byl problem u nich. No ufff, to jsem si oddechl.
Nevite jestli to jde nejak zalohovat?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:48
od Suving
Tak to se mas, protoze ja tam ma pouhy hov**.

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:48
od hockeyfreak
mirinda ma odpojila , a uz sa mi neda nazad napojit!!

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:49
od .: Dave :.
Tak to jsem rád...tedy ne, že bych vám to přál, ale nejsem v tom aspoň sám. No budu doufat, že je to nějkým výpadkem serveru nebo tak nějak, a že to opět bude v pořádku, až se nahodí.

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:50
od Suving
Ja bych se na tyhle messengery uz vyprdnul, nedavno aktualizace ICQ.dll, ted vymaz vsech kontaktu...

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:51
od .: Dave :.
Jojo...máš pravdu Mikei. Taky mi to už jede :wink: Tak už nic.

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:52
od mhr2005
Mikei píše:Joo, uz tam vsechny jsou...asi byl problem u nich. No ufff, to jsem si oddechl.
Nevite jestli to jde nejak zalohovat?

Přejdi na Mirandu a budeš je mít zálohovany. Miranda Rulezzzz

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:52
od elfkam66
To je sice pravda ale Miranda ted nefakčí, narozdíl od ICQ jak vás tak chápu...

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:56
od .: Dave :.
Já bych řekl, že ta záloha bude u nich na serverech i u ICQ. Soubor s contact listem přece nemůže být uložen na vašem pevném disku. To by jste se nemohli na ICQ přihlásit z jiného počítače tak, aby jste tam měli své kontakty.

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:57
od elfkam66
.: Dave :. píše:Já bych řekl, že ta záloha bude u nihc na serverech i u ICQ. Soubor s contact listem přece nemůže být uložen na vašem pevném disku. To by jste se nemohli na ICQ přihlásit z jiného počítače tak, aby jste tam měli své kontakty.

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2006 09:57
od Sowak
Já mám zase jinej problém, nějakej milej člověk vytvořil asi deset ICQ účtů s mým jménem a přezdívkou, takže když mě chce někdo najít nemá šanci... Nevíte někdo co s tim?