Stránka 2 z 2

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 10. 2006 07:55
od Rorek
Já jsem to vyřešil tak, že jsem si vypsal uživatele, kteří byli online když to tuhlo a pak jsem je postupně odškrtával (ICQ 2003b fungovalo) a až jsem přišel na uživatele, který to způsoboval - používá nejnovější Mirandu. Smazal jsem ho z kontakt listu a mám klid.

No jo no

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2006 11:50
od cHuLiGaN
Doporucuju poslat ICQ do kytek a nainstalovat qip. Pouzivam ho par dni a zatim sem nase jen par "minimuch" :wink:

Sice je jejich oficialni stranka v rustine ale download se tam najit da :lol:

Jinou variantou je miranda ale ta je podle me pro lidi co nemaji zadny vkus a esteticke citeni pac je ultraodporna :-/

Re: No jo no

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2006 12:01
od hekrhy
cHuLiGaN píše:Jinou variantou je miranda ale ta je podle me pro lidi co nemaji zadny vkus a esteticke citeni pac je ultraodporna :-/

ultraodporna? :D mozna tak v zakladni instalaci...ale mrkni se tady a doufam ze zmenis nazor :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2006 22:12
od oukydoukyy
Rorek píše:Já jsem to vyřešil tak, že jsem si vypsal uživatele, kteří byli online když to tuhlo a pak jsem je postupně odškrtával (ICQ 2003b fungovalo) a až jsem přišel na uživatele, který to způsoboval - používá nejnovější Mirandu. Smazal jsem ho z kontakt listu a mám klid.n/quote]


přesně tak, ja měl stejný problém, jen jsem si nainstaloval QIP a tam maš u každého v kontaktech napsané na čem jede. Měl jsem tam kamoše který měl Mirandu (automatickou aktualizaci) vymazal jsem ho a ICQ jede do ted bez poruchy.
4x jsem to zkoušel a pokaždé když jsem ho tam přidal tak ICQ vytuhlo , jakmile jsem ho smazal tak zase jelo.

jsme si na 99 % jistý že problem je v MIRANDĚ . Je to plevel
>:-[] >:-[] >:-[]

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2006 22:41
od Rorek
oukydoukyy píše:jsme si na 99 % jistý že problem je v MIRANDĚ . Je to plevel
>:-;] >:-[] >:-[]


Já bych to zase tak nehrotil. Je dobře, že existují alternativní klienti a je z čeho si vybrat. Každopádně někde udělali soudruzi z NDR chybu 8)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 10. 2006 19:53
od Sikus
Tak mám stejný problém.A nějaký den před tím,než se mi tohle stalo mi už od kámošů chodili zprávy s odkazem na stránku,který oni neposílali.Na tom odkazu se mi nic neobjevilo,tak to už bylo podezřelé.Takže oni mají nejspíše nějaký vir a kvůli nim se nemohu připojit já!

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 10. 2006 22:50
od AndrewJ
Sikus: no jestli oni mají vir, to není jisté, protože ta zpráva se odesílá, i když mají počítač vypnutý. ALe jestli jsi na ten odkaz klinkul ty, a nevyskočilo ti okno antiviru, tak máš vir ty :D

více si tom můžeš přečít níže
http://forum.zive.cz/viewforum.php?f=28

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 10. 2006 00:02
od Sikus
AndrewJ:No tak na tom odkazu jsem se nic zajímavého nedočetl.Jen tam píšou,že jim nejde spustit ICQ,ale tohle spustit jde,jenže se nenačtou kontakty.Věřim,že to brzdí někdo s tou Mirandou...
Ten vir,nevim NOD32 mi nic nenašel a znám plno lidí,kteří na to klikli a taky nic nehlásili.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 10. 2006 22:47
od botepidemic
hmm, tedka se mi to v mirande stalo taky

moznosti->site->icq-kontakty a vyskrtnout podporu avataru a jede se dal :)

ICQ vs. uživatelské účty

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 10. 2006 10:59
od vlkousek
Mám problém s ICQ5.1 - pokud se v XPckach přihlásím jako Administrator, jede všechno v pohodě. Pokud se přihlásím přes účet s omezeným přístupem, tak se prostě nepřipojím. V přihlašovacím boxu vidím svoje číslo, ale (narozdíl od přihlašování z Admina) tam není napsané můj nick. Nevíte, co s tím?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 10. 2006 17:34
od Sikus
vlkousek: Vypadá to,že máš svoje ICQ číslo a heslo uložené jen v admonovi a když se přihlásíš pod sebe,tak je to jiný účet a tam ty hesla atd. nemáš uložena.Jestli se ti dá normálně přihlásit po vyplnění údajů,tak dáš jen pomatovat a přihlašovat při spuštění a jedeš...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 10. 2006 11:12
od vlkousek
Právě, že přihlašování nefunguje. Ať to zkouším přes jakýkoliv nick (resp. číslo) objevuje se mi hláška "Terminal abort" (nebo tak něco).

Opačnej problém

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 10. 2006 15:06
od yenicko
Mám opačnej problém. Protože používám Mirandu, tak s k ICQ připojím v pohodě, ale protože jsem si jednou v ICQ 5.1 neprozřetelně nastavil avatar, tak jakmile se připojím, vytuhne ICQ lidem, kteří mě maj v seznamu. Jenže ten avatar se mi nedaří zrušit. Když už se na ICQ připojim, tak vytuhne při změně avataru. Nevíte někdo jak na to?