Potrebujem poradit ZDrojovy kod...

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod wodnicek 15. 2. 2007 10:33

(GetKeyState(VK_SHIFT) & 0x010000)
{
writetm(0x4050a5, 0x506c468b, 4);
writetm(0x4050a9, 0xc7d84d8d, 4);
writetm(0x4050ad, 0xffff6c46, 4);
writetm(0x4050b1, 0x14e97fff, 4);
writetm(0x4050b5, 0x6ed54b, 3);
writetm(0x6f159bc7, 0xb4d9e9, 3);
writetm(0x6f159bca, 0x9090912a, 4);

writetm(0x4051fb, 0x008c80c7, 4);
writetm(0x4051ff, 0xffff0000, 4);
writetm(0x405203, 0x808b0000, 4);
writetm(0x405207, 0x0000008c, 4);
writetm(0x40520b, 0xdaab10e9, 4);
writetm(0x40520f, 0x6e, 1);
writetm(0x6f1afd1b, 0x2554dbe9, 4);
writetm(0x6f1afd1f, 0x9091, 2);
} else
{
writetm(0x6f159bc7, 0x6c468b, 3);
writetm(0x6f159bca, 0xd84d8d50, 4);

writetm(0x6f1afd1b, 0x008c808b, 4);
writetm(0x6f1afd1f, 0x0000, 2);


tu je napisane ze program ma zmenit v ramke hodnoty...ide o w3 trainer a ten meni hodnotu xp na 65 535xp kde sa to tu bude dat zmeni aby to bolo vacsie cislo...viete mi poradit?
wodnicek
Junior

Odeslat příspěvekod kohutisko 15. 2. 2007 10:53

65535 tam vidim v riadku writetm(0x4051ff, 0xffff0000, 4); ale ak nevies ako je ten trainer zostaveny, co robi funkcia writetm a ktore hodnoty su kde ulozene, tak ti to pomoze asi tak, ako ked sa zlodej dozvie, ze peniaze su v banke ulozene v trezore.
kohutisko
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod wodnicek 15. 2. 2007 12:17

ale viem co robi....to som ti napisal aj ako robi...ok 65 535 budu tie FF FF ka v tom kode rozumie...skusim to pretisat na vacsie cislo... ale dakujem..
wodnicek
Junior

Odeslat příspěvekod x22 15. 2. 2007 12:24

65535 je maximalna hodnota pre typ char (javovsky char, robim v Jave, takze ziadny unsigned short int), takze je mozne, ze viac to proste nikdy byt nemoze (alebo si si isty, ze moze?).
x22
Junior

Odeslat příspěvekod kohutisko 15. 2. 2007 12:30

wodnicek píše:ale viem co robi....to som ti napisal aj ako robi...ok 65 535 budu tie FF FF ka v tom kode rozumie...skusim to pretisat na vacsie cislo... ale dakujem..


tak napriklad uz len ten treti parameter funkcie writetm je mysteriozny :-) a vela stastia pri zvysovani hodnoty FFFF :-)
kohutisko
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Wikan 15. 2. 2007 12:37

Co je na nem mysteriozniho? Na prvni pohled jde zrejme o pocet zapsanych bytu.
Wikan
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod wodnicek 15. 2. 2007 22:55

tak pani nevim ci ste pochopili ale ide tam o editovanie pamate RAM... za chodu urciteho prochramu...k tomu ze ci sa da zvysit hodnota FF FF da sa... ak ju napisme vo viacej bytovaom zapise...ci ee? len si s tym nevim zatial rady uz som zdrojove kody poupravoval ale nechce mi to zkompilovat...dev c++..:(
wodnicek
Junior

Odeslat příspěvekod JendaLinda 16. 2. 2007 11:35

Problém s W3 se již řešil zde: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=55582
Daná proměnná tedy údajně může nabývat i vyšší hodnoty.

Program kromě samotné proměnné mění i jiné hodnoty, takže není jasné, co se bude dít po úpravě jen některé z nich. Co takhle zeptat se autora toho programu?
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod wodnicek 16. 2. 2007 12:20

od autora som tie zdrojaky dostal...najprv mi povedal ze sa mu s tym nechce babrat...pak som ho poziadal o zdrojaky a tie mi dal...takze asi mi uz viacej nepomoze...hm..viem v tom fore figurujem ja co si tam dal link... najhorsie na to je ze k aj v tom programe nic nezmenim neda sa to zkompilovat proste mi hodi chyby...zeby na hofno zdrojak? ? ?
wodnicek
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků