Stránka 1 z 1

QIP, uvodní status

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2007 20:35
od hanymag
Zdravím všechny,
nedávno sem instaloval QIPa a rád bych se přihlásil jako invisible již při přihlášení. Sice můžu při odhlášení nastavit invisible a QIP se mi přihlásí pak taky dle toho posledního statusu, ale neexistuje něco jinýho. Díky

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2007 20:40
od Jackal
Moc to nechápu. Mám QIP a když chci být neviditelný, tak nastavím neviditelnost a když chi být tak i po startu, tak to prostě jako neviditelný vypnu, proč by mělo existovat ještě jiná možnost, tato je naprosto jednoduchá. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2007 20:45
od jupik
mě se to taky samo měnilo z neviditelnýho na viditelný ikdyž jsem to vypnul jako neviditelný ale po nainstalování verze 8010 je to už ok neviditelný jak potřebuji ;-)

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2007 21:11
od hanymag
Tohle je jasny, jo, ale jen sem se chtel optat, kdyz su tam proste pod nejakym statusem, treba "Na chvíli pryč", vypnu a když to chci zapnout, tak mi prostě v QIPu chybí možnost statusu již při startu, jak to má třeba ICQ klient ..

Re: QIP, uvodní status

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 08:12
od krtenek
hanymag píše:rád bych se přihlásil jako invisible již při přihlášeníl/quote]
Obrázek Jasné?

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 08:23
od skyso
Hanymag co ty tu riesis????:)

Re: QIP, uvodní status

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 08:34
od krtenek
hanymag píše:rád bych se přihlásil jako invisible již při přihlášení. Sice můžu při odhlášení nastavit invisible a QIP se mi přihlásí pak taky dle toho posledního statusu, ale neexistuje něco jinýho.i/quote]
Sakra a co ti na tomhle postupu nevyhovuje? Obrázek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 09:25
od hanymag
Nezlobte se tu :)
Nejsem moc náročnej, ale víte jak, když se přihlásím, tak nechci ať mě nikdo vidí a né, že to budu pak muset přepnout, tudíž budu chvilu online :)
Ale sem chtěl vědět názor ostatních, díky za ně :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 09:49
od Pepyn
Zdravím všechny,nemám QIP ani ICQ a nic podobného.Uvažuji o QIP a chci se zeptat:číslo (volačku) mi to vygeneruje samo nebo si ho mohu určit sám(jako Skype). Díky za odpověď

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 09:58
od jenda.69
hannymag: tak na tý přihl. obrazovce klikni na Pouze spustit a QIP se spustí, ale nepřipojí.. Tak si vybereš status, co chceš a tim se připojíš...

Pepyn: ICQ číslo se generuje samo...

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 10:38
od Pepyn
Díky za odpověď

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 10:41
od hanymag
jenda.69 píše:hanymag: tak na tý přihl. obrazovce klikni na Pouze spustit a QIP se spustí, ale nepřipojí..j/quote]


Tak to mi řekni jak, taky sem to zkoušel, ale to tlačítko je disable.. Když už to jde, tak stejně se nespustí, jedině spustit a připojit ..

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 10:57
od Durron
tak se neodhlasuj ale vypinej ho natvrdo v system tray, po novem prihlaseni ti zustane takovy status jaky si mel pred vypnutim ok?

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 10:59
od hanymag
Ok ... To vim, mas pravdu..

Re: QIP, uvodní status

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 18:50
od alex_de_large
da sa to nastavit v souboru Config.ini v adresari QIP\Users\'tvoje_UIN'. nastavenim hodnoty SsiLastSt=4 (pokud si dobre pamatuji) se nastavi Invisible