Stránka 1 z 2

HD film

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2007 08:37
od atreiu
Zdravím ,
asi to nepatří dot éhle sekce ,ale nevim kam s tím ...

včera se mi dostal do rukou film Batman Begins v HD rozlišení, po spuštění v BSPlayeru Pro, se mi ukáže pouze černá obrazovka a film nejde jakkoliv spustit :-/ má někdo představu kde je zakopanej pes ??

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2007 08:46
od Slawall
moc veliké rpzlišení...to asi neprehrajes
kdyz nevis kam s tim prispevkem tak si ho mel dat na smetiste

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2007 09:10
od atreiu
moc velké rozlišení ? na monitoru mam nastaveno 1440 x 900 ... ASUS VW192G , grafika ATI 1650

a zapoměl jsem dodat že film mam na HDD nikoliv na mediu

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2007 20:55
od Milanr1
HD-rozlišení = 1920 x 1080.
To Tvůj monitor nezvládne.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2007 21:08
od Chupacabras
Nainštaluj si K-Lite Codec Pack a prestaň používať BSPlayer. Vyskúšaj Classic Media Player, ktorý je súčasťou K-Lite.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2007 22:42
od hekrhy
Chupacabras: to co rikas bych radeji nezkousel...K-Lite a spol. jsou maras, nic vic :)

odinstaluj vsechny codec-packy
nainstaluj ffdshow
nainstaluj media player classic
tahle kombinace mi zatim prehrala naprosto vsechno a navic nejrychleji

nebo jeste muzes zkusit VLC player, ten prehrava HD filmy taky docela slusne a rychle

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2007 22:54
od Chupacabras
hekrhy, to je tvoj nároz a dojmy.
Ja s tým nemám absolútne žiadne problémy, všetci, ktorým som to poradil, sú doteraz spokojní.
Stiahnu, nainštalujú a o nič sa nemusia starať. Jednoduché.

Nech si atreiu vyberie, či chce moju jednoduchšiu cestu, alebo tvoju o niečo zložitejšiu cestu.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2007 23:12
od hekrhy
ja uz tu moji kombinaci taky poradil par lidem a taky zaden nema nejmensi problem...a neprijde mi o tolik slozitejsi...ze instaluju dva programy misto jednoho je podle me skoro jedno...(on vlastne media player classic se ani neinstaluje) :) ale par lidi, co melo problemy s K-Lite a podobnymi codec-packy uz se naslo...ja taky kdysi pouzival K-Lite, ale... :)

co kdyz mas dig.fotak a chces prehrat MOV? nebo mobil a 3GP video? myslim ze to tvoje nainstaluju a nemusim se starat prestane platit :)

navic spousta lidi tady co se v tomhle vyzna ti potvrdi, ze codec-packy delaji akorat bordel v systemu...narozdil od jednoho ffdshow a jednoho mplayer classic prehravace, ktere prehraje vse :)

ale nikomu to nevnucuju...at si kazdy zkusi a uvidi... :)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2007 23:26
od Chupacabras
hekrhy píše:ja uz tu moji kombinaci taky poradil par lidem a taky zaden nema nejmensi problem...a neprijde mi o tolik slozitejsi...ze instaluju dva programy misto jednoho je podle me skoro jedno...(on vlastne media player classic se ani neinstaluje)

A ešte si k tomu pridaj, že si musíš ten MMC "oživiť", čiže ručne priradiť príslušné typy súborov...
Sú to všetko drobnosti, ale načo ich robiť, keď netreba, všakže?..

Navyše ti K-Lite urobí ešte službičku, že preverí všetky filtre (čo je veľmi užitočné). To by si si musel urobiť opäť ručne.

yquote="hekrhy"]co kdyz mas dig.fotak a chces prehrat MOV? nebo mobil a 3GP video? myslim ze to tvoje nainstaluju a nemusim se starat prestane platit :)

Nezmysel.
mov sa prehráva v pohode, to K-Lite zabezpečuje, dokonca prehráva mp4, RealMedia a pod.
Takže si pooprav tvoje dezinformácie.
Čo sa týka 3gp, mám taký pocit, že to prehráva tiež, len to teraz nemám ako overiť (nemám tu žiaden 3gp).

quote="hekrhy"]navic spousta lidi tady co se v tomhle vyzna ti potvrdi

Ja sa v tom tiež vyznám a moja skúsenosť hovorí jasne. A v takom prípade mi je jedno co tobě spousta lidí potvrdí...

rquote="hekrhy"]potvrdi, ze codec-packy delaji akorat bordel v systemu..

Somarina.
Ale nemá význam sa o tom baviť.
Niekto považuje za bordel aj to, že si nainštalujem MS office, to sa už nedá ani komentovať, takéto pseudoargumenty...

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2007 06:11
od Tomasek1234
Codecpacky NIKDY !!!!!!! Vsechny sou smejd. Nebrat. Neznam zadny codecpack, ktery by nedelal problemy snad az na CCCP. A ze mi nekdo tvrdi me vse funguje hm kecy. A nebo poustis jeden druh videa, kterej zrovna funguje. Packy sou na ***** a kazdy to vi.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2007 07:14
od Chupacabras
Spamätaj sa Tomasek. Nemáš pravdu.
S K-Lite funguje VŠETKO, tak tu netrep nezmysly, OK?

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2007 07:19
od atreiu
K-Lite vyzkoušeno a fungíruje naprosto v pořádku :-)

THX to Chupacabras

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2007 10:43
od marz
Jak si tady čtu ty příspěvky, tak se musím zastat Chupacabras: 3gp to přehrává taky. V poho. Všechny formáty, které jsem kdy chtěl přehrát, tak přehraju. Od avi, přes movy a 3gp až po hdripy.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2007 11:23
od hekrhy
Chupacabras: ja ti ten tvuj K-Lite neberu...kdyz si myslis ze je uplne bezproblemovy... :roll:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=62978
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=110914
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=55205 atd...
kdyz si projdes tohle forum, nenarazis na cloveka, co pouziva jenom FFDShow a ma s nima problemy...vetsina lidi, kterym video blbne, tak pouziva nejaky codec-pack

a doporucuju si precist http://jech.webz.cz/multimedia.php

jinak jak tak ctu, tak K-Lite uz asi MOVy apod. zvlada, ale kdysi davno kdyz jsem ho jeste pouzival, tak to proste bez quicktimu neslo...

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2007 11:44
od Chupacabras
hekrhy píše:Chupacabras: ja ti ten tvuj K-Lite neberu...kdyz si myslis ze je uplne bezproblemovy... :roll:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=62978
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=110914
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=55205 atd...
kdyz si projdes tohle forum, nenarazis na cloveka, co pouziva jenom FFDShow a ma s nima problemy...vetsina lidi, kterym video blbne, tak pouziva nejaky codec-pack


hekrhy, očividne tie osoby neriešili problémy so mnou ;)
Opakujem ti ešte raz, zatiaľ každý, komu som K-Lite poradil, je na 100% spokojný, a to mi stačí...
Navyše v tých threadoch, ktoré si uviedol, nie je problémom s K-Lite, prezrel som si ich, ale problém bol vždy v niečom inom.

vquote="hekrhy"]jinak jak tak ctu, tak K-Lite uz asi MOVy apod. zvlada, ale kdysi davno kdyz jsem ho jeste pouzival, tak to proste bez quicktimu neslo...

Čo bolo, bolo, terazky som majorom...

No veď práve, mnoho ľudí ako ty, si zafixovali, že pred 3 rokmi bol nejaký problém a ignoruje súčasnú realitu. Tvoje obavy sú na úrovni človeka, ktorý na fóre vykrikuje, že procesory AMD sú nestabilné (tak isto vychádza zo znalosrí 10 rokov starých).