Stránka 1 z 1

Problém při stahování aktualizací

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2007 14:20
od FiFi
Mám problém při stahování záplat Widlí...Rozběhne se mi aktualizace, na system tray mám ikonku a když to doběhne tak k 13%, tak ikonka zmizí a nic se nestáhne... :roll: Nevíte pls, čím to může být? Díky za rady :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2007 10:22
od petopalec
a skusil si to priamo zo stránky ms?

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2007 10:29
od Miroslav Pragl
pouzivas windows nebo microsoft update?

podle toho se podivej do prislusneho logu (pravdepodobne c:\windows\windows update.log). tam najdes pricinu.

dale samozrejme zkontroluj event log

MP

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2007 15:40
od FiFi
Sem - http://www.store4u.org/?a=a2&b=1196001402&c=1199093 jsem hodil ten svůj log, tak jestli byste se mi na to mohl někdo mrknout?Díkes :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2007 16:23
od Miroslav Pragl
jeste odpovez na zbyle 2 dotazy

take zkus spustit pres www rozhrani:

http://update.microsoft.com/microsoftup ... fault.aspx

nicmene na prvni pohled to vypada na problem s firewallem (http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/836941)

popis chyb ze zaslaneho logu najdes na http://technet2.microsoft.com/windowsse ... x?mfr=true


MP

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2007 21:44
od FiFi
Používám Windows a IE nevedu, páč mi nefunguje :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2007 11:30
od Miroslav Pragl
Co znamena "nevedu"? odstranil sis jej z OS (pak se nediv ze ti leccos nebude fungovat)? Nebo ho nechces pouzivat (pak se mi nechce ti radit)

MP

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2007 12:19
od averton
FiFi píše:Používám Windows a IE nevedu, páč mi nefunguje :lol::/quote]


1. Ak pouzivas Firefox tak na MS update mozes ist cez http://web.bham.ac.uk/info/msupdate.html doinstalujes IE TAB rozhranie - https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/1419

2. Ak pouzivas Operu tak potom http://googlesystem.blogspot.com/2006/07/update-windows-from-firefox-and-opera.html

3. Ak ti nefunguje IE tak potom staci reinstalovat - postup aj link je na stranke MS http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/default.mspx

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2007 14:51
od Miroslav Pragl
ietab bez msie asi nerozchodi

MP

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2007 16:33
od averton
Miroslav Pragl píše:ietab bez msie asi nerozchodi

MP


IETAB je addon do Firefoxu; viac v obrazku

Obrázek

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2007 16:58
od Miroslav Pragl
to vim - v podstate msie browser jako objekt vlozeny do zalozky FF

nicmene dle rezoluci autora to vypada ze si MSIE ODINSTALOVAL (nlite?) a tudiz je velka sance ze ietab nebude fungovat.

MP

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2007 20:53
od FiFi
IETab už jsem zkoušel dříve a nejde :cry: Asi pomůže jedině reinstall Widlí... :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2007 22:49
od Miroslav Pragl
Proc kazdy vsechno resi reinstallem. Kdyz ti upadne zrcatko u auta taky kupujes nove (auto)?

ietab nemuze fungovat bez ie. viz vyse.

Ptal jsem se te jakym zpusobem (zda vubec) jsi odstranoval MSIE z windows resp. co znamena ze ti nefunguje. pouzil jsi nlite? nlite je trochu nestastny nastroj, nema stoprocentne vyresene vazby win komponent (za to sice "muzou" windows ale tim spis je lepsi se do nich nes.at).


MP