Stránka 1 z 1

Nebootuje DVD mechanika

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2008 22:17
od Tom
Zdravim,mam novou desku Gigabyte GA-945GCM-S2L a uz si nevim rady.Pri instalaci XP po nastaveni v Biosu bootu z cd-rom mne to proste nechce nacist instalacni cd,co je v mechanice.v Biosu mechanika i HDD je videt.mam to pres IDE.HDD je pres SATAII.Desku mam vymenenou za novou.Diky za jakoukoliv radu

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2008 22:27
od Goth777
Skus zohnat od kamarata ine boot cd, popripade mechaniku. Inde nema byt kde zadrhel

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2008 22:52
od Tom
no jasne,uz jsem zkusil 3 dalsi mechaniky,i kabelya install cd!!fakt uz nevim...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2008 23:03
od Chupacabras
Máš povolené bootovanie z CD mechaniky v BIOSe?
Je to nejaká staršia mechanika, alebo nová?
Čo máš na mysli pod tým "mne to proste nechce nacist instalacni cd"?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2008 10:37
od froggie
stiahni si Memtest Boot CD ISO, ma to par kilo:
http://www.memtest.org/download/1.70/me ... 70.iso.zip
napal obraz ISO na CD, ak ti nepojde nabootovat, tak mas zlu mechaniku alebo zle nastaveny BIOS

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 2. 2008 22:05
od Tom
diky za rady,mechanika bude ok,testoval jsem dalsi 3-4 mechaniky,kabely jsem tez testoval,i RAM jinou,jiny zdroj,vse funkcni,desku mam tu samou,ale novou,tu mne vymenili..tak uz zbyva jen BIOS,mam tam povolene IDE,vse default,tak ja nevim,pritom to neni slozita sestava,jen na internet,office.

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 2. 2008 22:07
od Chupacabras
A si si istý, že to CD čo máš, je bootovateľné?

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 2. 2008 22:11
od Tom
no XP profi SP2,mnoho systemu jsem uz s tim nahodil...ale je divny,ze to tu mechaniku BIOS detekuje,nekdy ne..testovano s ruznyma kabelama i mechanikama

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 2. 2008 22:14
od froggie
niektore starsie dosky vyzadovali pri bootovani z CD, aby mechanika bola master IDE...
ako to mas pripojene?

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 2. 2008 22:16
od Tom
jj IDE,je to nova deska,tak jsem necekal takove problemy

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 2. 2008 13:52
od Tom
tak problem vyresen mechanikou se sata konektorem..uz je vse ok,diky