Stránka 1 z 1

Asus EEE 10" a XP sp3

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2009 22:13
od iam4you9
Ahojte vsetci :) Kupil som si NB asus EEE pc 1000H a bol tam win XP sp3. Mam taku otazku- keby ze chcem prinstalovat windows, musim si kupit novy xp?? lebo cd windows a ani ziadne recovery media neboli pribalene... Dakujem :)

Re: Asus EEE 10" a XP sp3

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2009 23:11
od redmond
v asuse ti co povedali?

Re: Asus EEE 10" a XP sp3

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2009 23:29
od Spaceber111
Urob zalohu celeho HDD a mas to.

Re: Asus EEE 10" a XP sp3

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2009 14:28
od Wayne
Zakoupil jsem si stejný model. Součástí balení je i podpůrné DVD (já ho měl strčené v tom tlustém manálu) na němž je obnova komplet celého netbooku do továrního nastavení. Pokud to dvd nemáš, reklamuj to. V každém případě můžeš provést instalaci z jiného média a jako produktový klíč použij, ten co máš na spodn straně nalepen.

Re: Asus EEE 10" a XP sp3

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:06
od iam4you9
ano, to dvd tam skutocne je :) dakujem velmi pekne O:-) :-D