Stránka 1 z 2

ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:14
od Bill1
ludia ako zistim, že chcem bud 32, alebo 64 windows..

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:17
od kohutisko
vacsine ludi staci jeden windows. naco ti ich bude 32? :lol:

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:21
od cartman77
no já mám třeba 3, ale na druhou stranu je fakt, že na jednom PC vždycky jenom 1 :-D

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:25
od Bill1
ha ha , ale som sa nasmial, ja len chcem vediet či mam win. 32 alebo 64, som uplny laik..

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:35
od Bibendum
Pravoklik na počítač a vlastnosti...

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:36
od cartman77
Bill1 píše:... ako zistim, že chcem bud 32, alebo 64 ...

Bill1 píše:... chcem vediet či mam win. 32 alebo 64 ...


Tak co teda vlastně potřebuješ? ;-)

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:45
od Bill1
no či mam 32-bit, alebo 64 bit, neviem ale som z toho somar...

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:47
od Bill1
a ked nahodou mam 32 -bit ako spravim aby bol 64-bit. dik...

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:52
od cartman77
za předpokladu, že máš XP, a máš je vo slovenčině, tak budou na 99,99% 32bit. A změna na 64bit znamená nainstalování nové, 64bit. verze XP (která je však oficiálně jen v angličtině) a nebo nainstalování 64bit. verze Vist - tam už si můžeš edici vybrat jakoukoliv.

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:53
od Bill1
aha takže do zaleži od win. a nie od počtača ???

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 14:56
od cartman77
ne tak úplně, pro chod 64bit. operačního systému potřebuješ procesor obsahující 64bit. instrukce. A než abych tady vypisoval všechny druhy 64bit. procesorů, bude lepší, když nám sem napíšeš, jakej CPU máš ty :-)

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 15:03
od Bill1
dam sem foto, ale ako ??

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 15:10
od wizpal

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 15:11
od cartman77
Fotka je zbytečná, stačí když si stáhneš prográmek CPU-Z.
např. http://www.slunecnice.cz/sw/cpu-z/
tento program ti zjistí vše o procesoru a sem pak napiš jméno procesoru, který ti to ukáže.

Re: ako..

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2009 15:49
od kohutisko
Bill1 píše:a ked nahodou mam 32 -bit ako spravim aby bol 64-bit. dik...

normalne doinstalujes dalsi 32bitovy windows a budes mat 64bitovy