Stránka 1 z 1

Sdilena tiskarna HP 3005dn v smisene siti W7 a XP

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 1. 2015 14:35
od Hornet (novy)
Poprosim o radu. V siti 3xW7 a 1xXP mam sdilenou tiskarnu HP3005dn , ktera je pripojena pres USB k jednomu pocitaci s W7. Pocitace s W7 nemaji problem se sdilenim. System XP sdili po nainstalovani tuto tiskarnu a bezne s ni pracuje. Problem vznika po restartovani XP pocitace, nemuze se k teto tiskarne pripojit. Na vsech pocitacich je zrizen ucet "skupinaW7" bez hesla. Kde dela soudruh z NDR chybu

Re: Sdilena tiskarna HP 3005dn v smisene siti W7 a XP

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 1. 2015 14:56
od vladimir
Nastav nějaké heslo a mělo by to fungovat.

Re: Sdilena tiskarna HP 3005dn v smisene siti W7 a XP

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 1. 2015 16:10
od petyx
Nebylo by lepsi se vyflaknout na skupinu a sdileni a pripojit tu tiskarnu do site pres RJ45 (kdyz je to dn tak by to sit mit melo),nastavit pevnou IP adresu a nainstalovat ji na jednotliva PC (teoreticky by mohlo stacit zmenit port)
vsichni budou moct tisknout a zadny PC nebude zavisly na zadnem dalsim...

Re: Sdilena tiskarna HP 3005dn v smisene siti W7 a XP

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 1. 2015 16:36
od MiK
Právě jsem připojoval P3005 a konstatuju, že má chybu v ovládačích pro WXP. Bez problémů funguje při přímém připojení na síť, nastavena pevná IP.
Navíc mi hlava nebere, proč připojovat tiskárnu přes jiný počítač, když už je přímo síťová.

Re: Sdilena tiskarna HP 3005dn v smisene siti W7 a XP

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 1. 2015 19:40
od Hornet (novy)
Sitove pripojeni by pro mne znamenalo pridat anebo vymenit switch (nemam volny port), plus natazeni a zalistovani asi 12 m sitoveho kabelu, popripade i nejake krimpovani.
Reseni : Z hp.com jsem stahl univerzalni driver ( drivery PLC5 a PLC 6 pro XP skutecne nehraji) je i ceska mutace. Rozbalte a najdete setup, po spusteni se objevi spusob instalace. Nepouzivejte typickou. Druha moznost vam da na vyber port anebo sitovou verzi. Vse se deje automaticky a funguje i sitova instalace, vyskousel jsem( kabel natazen provizorne pres dvere) zadate jen IP adresu tiskarny, spusob nastaveni v manualu. Problem vyresen. Dekujim kolegum za reakci a preji hodne pocitacovych uspechu.