Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Zive.cz píše:Velmi často se mi ve Windows objevuje tzv. modrá smrt. Prý mám vadné paměti - jak je mohu otestovat?t/quote]
bigdoc píše:Zive.cz píše:Velmi často se mi ve Windows objevuje tzv. modrá smrt. Prý mám vadné paměti - jak je mohu otestovat?t/quote]
ale musíš taky napsat, jaká Windows. Třeba jestli máš Windows 3.0, tak ti žádný memtest nepomůže)-/quote]
no rekl bych ze to takhle nemyslelcache píše:bigdoc píše:Zive.cz píše:Velmi často se mi ve Windows objevuje tzv. modrá smrt. Prý mám vadné paměti - jak je mohu otestovat?t/quote]
ale musíš taky napsat, jaká Windows. Třeba jestli máš Windows 3.0, tak ti žádný memtest nepomůže)-/quote]
Spominany memtest je bootovacie cd nezavisle od systemu, takze ak ma zle pamate pomoze.
root píše:Lol, modra smrt ? nainslauj si linux a mas po problemu
Sam pouzivam Linux, no suhlasim s cache - rada co dal root je o nicom, dotycnemu nepomoze s problemom, zbytocne rozputava vasne a svedci o rootovi, ze ak nahodou naozaj pouziva Linux, nie je to z dovodov jeho vyhod, ale ze 'root' xce vyzerat ako in a tazky haxor.cache píše:root píše:Lol, modra smrt ? nainslauj si linux a mas po problemu
Toto si si mohol odpustit. Zaprve je to offtopic, za druhe je to vyzyvanie na flame, a za tretie - imho ak su zle pamate bude aj linux tuhnut jedna radost..
to bude mit kernela panicem, takze si moc nepomuzeroot píše:Lol, modra smrt ? nainslauj si linux a mas po problemu
foltyn píše:to bude mit kernela panicem, takze si moc nepomuzeroot píše:Lol, modra smrt ? nainslauj si linux a mas po problemu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků