Stránka 2 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 8. 2005 21:38
od BeNiSh
obrazky netreba .. proste ti verim ...
zajimavy taky je ... ze snad vsichni vychazite z XP bez SP2 ... kdezto ja osekavam uz zaSPdvojkovany XPka :wink: estli to nebude to ono ... k cemu mi sou nejaky navody, ja si vyhodim, co ja uznam za vhodny .... ty zadsadni prvky sem si prekotroloval pres navody a nevidim nic, co by melo delat neplechu :)

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 8. 2005 21:44
od danny1691
Možná v tom bude zakopanej pes.Mrkni na fórum http://www.pctunig.cz tam to je celkem solidně rozebráno+ nějaký linky
__________________________________________
jdu spát, mějte se úplně všichni

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 10:53
od Petr75 (novy)
Také mám problém s českými znaky u nějakých programů. Např. Alcohol 120%. Napřed jsem integroval SP2 do Win XP s SP1. Teprve pak jsem upravoval Win pomocí nLite. Žádné hotfixi jsem neintegroval.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 11:10
od Surfiik
ze se na to nevykaslete, protoze ja jsem pak s tim mel vzdycky nejaky problemy a nezdalo by se mi ze by mi windows jely rychleji - ba naopak !!!! takze z meho pohledu nemam jediny duvod pouzivat n-lite - tedy zrovna pokud nemate 487 ze?

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 11:13
od danny1691
Tak teda nevím co jsi s tím prováděl, ale mě Win nabíhají rozhodně rychleji. Dokonce na Athlonu XP 2200
Až na výše uvedené drobné problémy jsem opravdu spokojen.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 11:54
od Surfiik
Me nabíhají win se vsím vsudy .... to znamena - disk uz nehrabe a u mysi neni presypatko za 18 sec.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 16:05
od BeNiSh
danny1691 píše:Tak teda nevím co jsi s tím prováděl, ale mě Win nabíhají rozhodně rychleji. Dokonce na Athlonu XP 2200
Až na výše uvedené drobné problémy jsem opravdu spokojen.a/quote]

presne tak... nebejt problemu s cestinou, nemel bych proti nLite jedinou vytku :-B sou bezvadny a bez ohledu na to jakej bych mel kdy hardware (jako ze ted nemam na dnesni pomery nic mo) tak bych uz nikdy full win nenainstaloval :mrgreen:

:twisted: nLite rulezZzZ :twisted:

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 17:19
od danny1691
2BeNiSh a máš šanci se dostat k WinXP bez jakýhokoliv SP?Pohrát si s tím a potvrdit jestlije je zakopanej pes v tvých nebo i jiných XP?

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 17:28
od BeNiSh
danny1691 píše:2BeNiSh a máš šanci se dostat k WinXP bez jakýhokoliv SP?Pohrát si s tím a potvrdit jestlije je zakopanej pes v tvých nebo i jiných XP?

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 17:36
od danny1691
nj tak bojuj a průběžně reportuj.Hlavně neodebírej IE a WMP Classic.Hodně štěstí

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 17:37
od BeNiSh
danny1691 píše:nj tak bojuj a průběžně reportuj.Hlavně neodebírej IE a WMP Classic.Hodně štěstí /quote]

jasne ... IE a klasickej WMP tu jasnacka nechavam - viz muj INI vyse :wink: :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 17:45
od danny1691
Jsem zapoměl dodat, že u volby jazyky jsem ponechal pouze Central Europe a Western Europe and United States

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 18:58
od JanFiala
Existuji programy, ktere podporuji UNICODE v ovladacich prvcich a ty problemy nemaji. Pak existuji programy, ktere maji normalni ovladaci prvky, nepodporujici UNICODE a u tech zalezi na nastaveni v ovladacich panelech / Mistni nastaveni
na posledni zalozce musi byt nastavena Cestina !!!
To nastaveni zpusobi nahrazeni systemovych fontu ceskymi.

Nevim, jak se k tomu chova nLite, ale pokud nebudou v systemu ceske fonty (vetsina ovladacich prvku pouziva MS Sans Serif), tak budo tyto problemy mit problem s cestinou.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2005 19:45
od BeNiSh
JanFiala píše:nastaveni v ovladacich panelech / Mistni nastaveni na posledni zalozce musi byt nastavena Cestina !!!
To nastaveni zpusobi nahrazeni systemovych fontu ceskymi.

nejhorsi na tom je, ze vsude nastavena cestina je i fonty ... ale i presto v nekterejch programech ta cestina proste nejde :-/ a uz opravdu nevim, co jinyho s tim delat? asi vazne zkusim WinXP bez SP a servispacky dointegruju .... ale estli nepomuze ani to, tak uz vazne netusim, kam sahnout, co prenastavit ...

spoustu lidi sem uz presvedcil o tom, ze jim cestina vazne nejde ... dokud sem jim nerek, at si pusti PSPad nebo kerio, mi tvrdili, ze to maj OK ... ovsem po tom :mrgreen: :lol: takze to vazne neni jen muj problem :-B

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 8. 2005 08:35
od Madagio
Service Pack 2 na to nemá vliv. Měl jsem ty problémy s češtinou jako ty, už jsem to tu psal, ale teď jedu na WinXP SP2 upravené nLitem a čeština je OK. Ale bohužel nevím, co všechno jsem v nLite změnil a navíc je to už dost dlouho, tak nemám na hdd ani ten INI soubor.
Jen bych dodal, že SP2 jsem integroval ještě před použitím nLite.